14.6.11

Βόμβα Αλ. Αθανασιάδης: «Δεν ψηφίζω το Μεσοπρόθεσμο»...


Μείον ένα βουλευτή μετράει από σήμερα το ΠΑΣΟΚ για την ψηφοφορία του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος καθώς ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης, μιλώντας στο Βήμα FM δήλωσε πως θα καταψηφίσει το τελικό Σχέδιο και μάλιστα όπως επισήμανε αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Και την ίδια ώρα, στο... Μέγαρο Μαξίμου έχει σημάνει συναγερμός καθώς φοβούνται μήπως υπάρξει ντόμινο παραιτήσεων.

«Ναι θα καταψηφίσω το μεσοπρόθεσμο. Γνωρίζω ότι θα διαγραφώ. Τα έχω μετρήσει όμως όλα έως και την τελευταία λεπτομέρεια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασιάδης, δείχνοντας πως κάνει πράξη τα όσα δήλωνε στο παρελθόν, σχετικά με το Σχέδιο που έφερε η κυβέρνηση στη Βουλή.

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Πουλάμε μία κερδοφόρα επιχείρηση, αντί πινακίου φακής. Για μένα η περιουσιακή αξία της ΔΕΗ είναι πάνω από 16 δισ. ευρώ και τα υπολογίζουν σήμερα στα 2,4 δισ. Δεν μπορώ να στηρίξω αυτή την πώληση, γι' αυτό αποφάσισα να καταψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο. Γενικά είμαι αντίθετος στις πωλήσεις κερδοφόρων ΔΕΚΟ. Η ΔΕΗ είναι ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας».

Ερωτηθείς τέλος εάν υπάρξουν και άλλοι βουλευτές που θα καταψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμό, τι θα συμβεί εάν η κυβέρνηση απολέσει την δεδηλωμένη, επισήμανε τα εξής: «Αυτό είναι το μεγάλο δίλημμα. Εγώ υπηρετώ τις αξίες μου και θα πράξω το καθήκον μου, αυτό που συμφέρει την χώρα. Εάν δοθεί η ΔΕΗ σε ιδιώτες επενδυτές τότε τα τιμολόγια θα εκτοξευθούν».
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: