21.6.11

Οι Κεντροδεξιοί της Ευρώπης έχουν... νεύρα με τον Σαμαρά! ...


Πολλά... νεύρα με τον Σαμαρά έχουν αρκετοί ηγέτες κεντροδεξιών κομμάτων της Ευρώπης, καθώς βλέπουν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν «βάζει πλάτη» για την έξοδο της Ελλάδας απο τη κρίση.

Χαρακτηριστικές ήταν οι χθεσινές δηλώσεις τους προέδρου του... Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και μέλους της ομάδας των χριστιανοδημοκρατικών κομμάτων Γ. Μπούζεκ, ο οποίος κάλεσε τον Αντώη Σαμαρά να στηρίξει τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης.

«Ενθαρρύνω όλες τις δυνάμεις του ελληνικού Κοινοβουλίου να σταθούν πάνω από τις πολιτικές διαφορές την ώρα της κρίσης και να στηρίξουν το "πακέτο" που προτείνει η κυβέρνηση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα ο επικεφαλής της χριστιανο-κοινωνικής ένωσης της Βαυαρίας Χ. Ζέεχοφερ, προανήγγειλε ότι η στάση της ΝΔ θα τεθεί και θα συζητηθεί στη Σύνοδο του ΕΛΚ. «Δεν είναι δυνατόν, ειδικά το συντηρητικό κόμμα της Ελλάδας να μπλοκάρει την εξυγίανση της χώρας», δήλωσε.

Την ίδια ώρα Μπαρόζο και Ρομπάι συνεχίζουν τις πιέσεις τους προς την πλευρά του Σαμαρά για να στηρίξει η ΝΔ το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Αρκετοί είναι αυτοί που προβλέπουν κλίμα απομόνωσης της αντιπροσωπείας της ΝΔ κατά την διάρκεια και μετά την Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ την Πέμπτη...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: