4.8.11

Στους 41 έφτασαν οι απολυμένοι στον Flash...


Αλλοι τρεις συνάδελφοί μας, ο Χρήστος Μεγγλίδης, η Κατερίνα Πουλοπούλου και ο Βασίλης Κωστούλας, απάντησαν πριν από 2 μέρες στο ... τηλεφώνημα του λογιστηρίου του Flash, που με «θλίψη», τους καλούσε να παραλάβουν τη σύμβασή τους που καταγγέλθηκε. Και οι τρεις στην ανεργία, χωρίς καμία εξήγηση.

Έτσι, ο αριθμός των απολυμένων φτάνει αισίως τους 41 από τις αρχές Ιουνίου, με την ΕΣΗΕΑ να κοιμάται τον ύπνο του Δικαίου, και τον άλλοτε λαλίστατο (στη συχνότητα του σταθμού) υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη να σφυρίζει αδιάφορα και μέχρι και συνεντεύξεις να είναι έτοιμος να δώσει στον φυλλορροούντα ραδιοσταθμό, που κάποτε ήταν σημείο αναφοράς για το ΠΑΣΟΚ και την κεντροαριστερά.

Tην περασμένη εβδομάδα έγινε σύσκεψη στα γραφεία του σταθμού, υπό τον γιό του Πέτρου Κυριακίδη, Μιχάλη, (δόκτορας ρεφλεξολογίας κατά δήλωσή του) και στην οποία, αφού αποκάλυψε ότι κάθε μέρα του μαγειρεύει η μαμά του αλλά δεν παχαίνει γιατί περνά ώρες στο γυμναστήριο, διαβεβαίωσε τους συμμετέχοντες δημοσιογράφους (Ηλίας -«εγώ δεν ήξερα τίποτα»- Παπανικολόπουλος, Αργ.Κωστάκης, Αγγ.Σπανού, Κ.Παρράς, Γ.Στρατάκης, Γ.Ηλιού, Μ.Ρήγου) ότι στηρίζεται πάνω τους και ότι πρέπει να ξεχάσουν εφ’εξής ωράρια και πενθήμερα.

Η παρουσία στη σύσκεψη του συνδικαλιστικού εκπροσώπου Αργύρη Κωστάκη, προκαλεί ερωτήματα, όχι μόνο για τους λόγους της παρουσίας του αλλά διότι για μία ακόμη φορά «ξέχασε» να ενημερώσει την ΕΣΗΕΑ και τους συναδέλφους του ότι σύμφωνα με τον υιό Κυριακίδη, οι απολύσεις θα συνεχίζονταν.

Πρόσφατα μάλιστα, ο ιός Κυριακίδης αποδεικνύοντας τα «ρεφλέξ» του, κάλεσε στο γραφείο του για εξηγήσεις τη Δήμητρα Κακαουνάκη, γιατί κατά τη διάρκεια της μουσικής εκπομπής της, «προσέβαλε την οικογένειά του», αναφερόμενη στο «θεάρεστο» έργο των απολύσεων στον Flash 96.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: