17.8.11

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Ναό»...


Πρόβα τζενεράλε σήμερα για τον Θρύλο (21:00) με αντίπαλο την Γαλατάσαραϊ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι, πρόβα τζενεράλε εν όψει Τσάμπιονς Λιγκ, θα δώσει σήμερα το βράδυ ο Θρύλος με... αντίπαλο την Γαλατά που με τις μεταγραφές που έχει κάνει δείχνει ιδιαίτερα ισχυρή.

O Eρνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Άριελ Ιμπαγάσα, ο οποίος σήμερα υποβάλλεται σε αρθροσκόπηση και ο Φραν Γέστε αναμένεται να πάρει την θέση του και να ηγηθεί στη μεσαία γραμμή των πρωταθλητών Ελλάδας. Επίσης δεν παίζει ούτε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τρίτης και αποφασίστηκε να μείνει προληπτικά εκτός, οπότε ο Ιβάν Μαρκάνο λογικά θα βρεθεί δίπλα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο Βαλβέρδε έκοψε από την αποστολή και τους Τοροσίδη, Τζεμπούρ, Δασκαλάκη, Φετφατζίδη, Κάταϊ, Γκαλίτσιο, Σουμπίνιο και Βαλεριάνο.

Αναφορικά με την αρχική 11άδα, ο Κοστάνσο θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Μανιάτης δεξιά, ο Χολέμπας αριστερά, ο Παπαδόπουλο και Μαρκάνο στην άμυνα, ενώ από την μέση και μπροστά θα ξεκινήσουν οι Μοδέστο, Γέστε (εκτός αν προτιμηθεί ο Φέισα), Χαβίτο, Ριέρα, Φουστέρ και Μιραλάς.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Φέισα, Ουρτάδο, Γκρμπιτς και Πάντελιτς.

Όσον αφορά στην προσέλευση του κόσμου, οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου αναμένουν περισσόερους από 20.000 φιλάθλους απόψε στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης», αριθμός εξαιρετικά σημαντικός αν αναλογιστεί κανείς ότι βρισκόμαστε στην «καρδιά» του Αυγούστου…
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: