11.8.11

Σοκ στους κατοίκους του Ρίου από υπερχρεωμένους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΠ λόγω… λάθους ...


Με την απειλή της διακοπής του νερού και την αντίστοιχη λέξη να αναγράφεται στην θέση της λήξης της ημερομηνίας πληρωμής – κάτι για το οποίο ο πρόεδρος της επιχείρησης Νίκος Κοντοες είχε παραδεχθεί δημόσια ότι προκαλεί άσχημες εντυπώσεις και... υποσχέθηκε ότι θα το καταργούσε- η ΔΕΥΑΠ έστειλε σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες, δεκάδες υπερχρεωμένους λογαριασμούς στους κατοίκους του πρωην Δήμου Ρίου. Όπως μπορείτε να δείτε (ΦΩΤΟ), ο πολίτης παραλαμβάνει τον πρώτο λογαριασμό έκδοσης ΔΕΑΥ Πάτρας και εάν δεν προσέξει, θα πληρώσει και το ποσό του προηγουμένου λογαριασμού του νερού που του είχε στείλει η ΔΕΥΑ Ρίου και το οποίο είναι ήδη εξοφλημένο, μέσα στην προθεσμία !!!

Βέβαια, μόνο και μόνο το ύψος του ποσού θα πρέπει να προβληματίσει τους Ριωτες, καθώς είναι από μόνο του υπερβολικό για μια μέση κατανάλωση, αλλά είναι επίσης πιθανό, άνθρωποι ηλικιωμένοι και άλλοι, να μην μπορέσουν να το αντιληφθούν, να τρομάξουν από την απειλή της διακοπής και να σπεύσουν άμεσα να πληρώσουν ολόκληρο το ποσό.

Το ερώτημα είναι, πόσοι είναι αυτοί οι λάθος λογαριασμοί που έχουν σταλεί σήμερα στην περιοχή του πρωην Δήμου Ρίου, τι θα κάνει η επιχείρηση και τέλος γιατί δεν γράφεται στο έντυπο του λογαριασμού, πως εάν το καθυστερούμενο ποσό εχει εξοφληθεί οι καταναλωτές να το αγνοήσουν.

Με τον τρόπο αυτό θα μετριάζονταν οι αλγεινές εντυπώσεις που προκαλούνται στους Πατρινούς από το μονολεκτικό τελεσίγραφο της διακοπής, για χρέωση… 160 ευρώ, όταν την ίδια στιγμή ένας εκ των μεγαλύτερων οφειλετών της ΔΕΥΑΠ είναι ο ίδιος ο Δήμος Πατρεων, άλλα και άλλες επιχειρήσεις του Δημοσίου, που χρωστούν εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος οι κάτοικοι της περιοχής να ψάξουν καλά τους λογαριασμούς που θα βρουν από σήμερα στην πόρτα τους και πριν σπεύσουν να τους εξοφλήσουν, να αφαιρέσουν το ποσό που τους εχει χρεωθεί ως ανεξόφλητο, εάν φυσικά το έχουν ήδη εξοφλήσει.
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: