18.8.11

Του έβαλε... δάχτυλο! ...


Ο δεύτερος αγώνας για το Σούπερ Καπ Ισπανίας ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης είχε για μια ακόμη φορά άγρια ομορφιά (δείτε βίντεο Νο.1, Νο.2)... Πολλά γκολ, πλούσιο θέαμα, γκραν γκινιόλ φινάλε και ... απίστευτες σκηνές και ξύλο στο τέλος. Πρωταγωνιστής; Μα o Special One, η ενέργεια του οποίου προς τον βοηθό του Πεπ Γουαρδιόλα αναμένεται να συζητήθεί για καιρό...

Ο Πορτογάλος προπονητής πήγε πίσω από τον Τίτο Βιλανόβα και του έβαλε το δάχτυλο στο μάτι, ενώ στη συνέχεια του τράβηξε και το αυτί. Όσοι το είδαν εκείνη την στιγμή, έτριβαν τα μάτια τους, ενώ ο βοηθός του κόουτς της Μπαρτσελόνα τον έσπρωξε και κάπου εκεί τελείωσε το θέμα. Βέβαια, υπήρχε και συνέχεια, αλίμονο αν εκεί έμπαιναν "τίτλοι τέλους"...
Οι δηλώσεις του Μουρίνιο...

Η συνέντευξη Τύπου ήταν κάτι παραπάνω απο επεισοδιακή, με τον Μουρίνιο να κάνει λόγο για νοοτροπία μικρής ομάδας αναφορικά με την Μπαρτσελόνα και για άδικες αποβολές.

"Σήμερα δώσαμε μια εκπληκτική μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Λέω ότι πιστεύω. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε. Ένα θα πω. Δεν υπήρχαν παιδιά για να μαζέψουν τις μπάλες στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι το οποίο είναι τυπικό για μικρές ομάδες όταν αντιμετωπίζουν δυσκολίες Ό, τι έγινε - έγινε. Η ομάδα είναι καλύτερη σε σχέση με την περσινή σεζόν. Όσο πιο πολύ δουλεύεις με τους ίδιους ανθρώπους τόσο το καλύτερο, έχουμε παίξει εννέα παιχνίδια και σε κάθε ένα από αυτά ήμασταν καλύτεροι", δήλωσε ο Πορτογάλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην διαιτησία:

"Ο διαιτητής σφυρίζει αυτά που νόμιζε παραβάσεις. Ο Πέπε και ο Μαρσέλο έκαναν καλό παιχνίδι. Ο πρώτος για 90 λεπτά κι ο άλλος για 45. Σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένος που δεν πήραμε το Κύπελλο, όμως εμείς παίζουμε σαν άντρες και δεν πέφτουμε κάτω με το παραμικρό άγγιγμα".

Τι απάντησε ο Γουαρδιόλα...

Ο Ισπανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα είπε με τη σειρά του για όσα έγιναν: "Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Εγώ μπορώ να ζητήσω από τους παίκτες μου να συμπεριφέρονται καλύτερα, αλλά μαθήματα δεν θα τους κάνω".

Για το ότι ο Μουρίνιο είπε πως δεν γνώριζε ποιον χτύπησε, είπε: "Εγώ γνωρίζω πως ο Καράνκα είναι βοηθός του. Ο Τίτο είναι σημαντικός στην ομάδα μας κι έπρεπε να τον γνωρίζει".

"Καταπέλτης" ο Πικέ...

Ο Ζεράντ Πικέ μίλησε με σκληρά λόγια για τον προπονητή της Ρεάλ: "Ο Μουρίνιο καταστρέφει το ισπανικό ποδόσφαιρο. Αυτοί που ψάχνουν για ενόχους καλό θα είναι να κοιτάξουν στην Μαδρίτη. Κάποιος πρέπει να δει το βίντεο και να το αναλύσει για να δει ποιος είναι ο πραγματικό φταίχτης. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Είναι πάντα ο ίδιος άνθρωπος που δημιουργεί προβλήματα και κάποιος πρέπει να κάνει κάτι γι αυτό".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τσάβι, ο οποίος τόνισε πως "είναι ντροπή για την εικόνα της Ρεάλ. Σαν να μην έφτανε αυτό διαμαρτύρονται κιόλας".
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: