8.8.11

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Πάγκαλου - Μιχελάκα...


Προσωπική επίθεση κατά του εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε τη Δευτέρα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Με δήλωσή του, ο... κ. Πάγκαλος καταλόγισε τη ΝΔ ότι επιμένει στα «κατά συρροήν ψέματα και τη συνεχή παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού», ενώ, απαντώντας στις αιτιάσεις του κ. Μιχελάκη, τον κατηγόρησε ότι «προέβη σε συνηθισμένα γι' αυτόν ατοπήματα», καθώς βρίσκεται σε προφανή αμηχανία μπροστά στο έργο της κυβέρνησης.

«Πρώτα, δήλωσε ότι η κυβέρνηση εγκατέλειψε το σχέδιο, το οποίο είχε δρομολογήσει η ΝΔ για την κατάργηση περίπου 250 οργανισμών, έπειτα ισχυρίστηκε ότι δήθεν οι εξαγγελίες της κυβέρνησης αναβάλλονται για εννέα μήνες, για να φθάσει στο αίσχιστο σημείο ανευθυνότητας, να δίδει ψευδείς αριθμούς και στοιχεία, με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων» υπογράμμισε ο κ. Πάγκαλος.

«Ο βαρόνος Μυνχάουζεν της ΝΔ, αν δεν είναι ο ίδιος απληροφόρητος, όφειλε να γνωρίζει ότι η αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή Καταργήσεων και Συγχωνεύσεων Φορέων του Δημοσίου Τομέα εξέτασε όλους τους φορείς, τους οποίους η Νέα Δημοκρατία φιλοδοξούσε να καταργήσει -μιας και δεν είχε ποτέ τη βούληση και την ικανότητα να το πράξει- και πρότεινε την κατάργηση ή συγχώνευση των περισσότερων εξ αυτών» πρόσθεσε.

Όπως διευκρινίζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, «ουδείς έκανε λόγο για αναβολή εννέα μηνών στην υλοποίηση των αποφάσεων της κυβέρνησης». «Προφανώς, ο κ. Μιχελάκης εννοεί την καταγραφή του πλεονάζοντος προσωπικού των καταργούμενων 11 μεγάλων φορέων του Δημοσίου εντός του ανωτέρω διαστήματος. Η ημιμάθεια, στην περίπτωσή, του είναι χειρότερη της αμάθειας».

Κατηγορεί τέλος τον κ. Μιχελάκη ότι έχει ανάγει σε επάγγελμα την «εκτόξευση λάσπης και συκοφαντίας» και ότι «η ανευθυνότητα, η θρασύτητα και η κατρακύλα του δεν έχει σταματημό».
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: