15.10.11

Γιατρός του ΙΚΑ Καλαμάτας επιτέθηκε σε 81χρονο, σύμφωνα με καταγγελία του ηλικιωμένου..


Την καταγγελία του 81χρονου Σωτήρη Ζέρβα ότι γιατρός του ΙΚΑ του επιτέθηκε και τον πέταξε κάτω δέχτηκε χθες η "Ε". Το περιστατικό, όπως μας είπε ο ηλικιωμένος -ο οποίος μετά την επίθεση πονάει στο αριστερό του πόδι και παραμένει στο κρεβάτι-, συνέβη προχθές στα ιατρεία του ΙΚΑ στην Καλαμάτα.
Οπως ...
κατήγγειλε ο Σωτ. Ζέρβας, μετά από πολλά πήγαιν' έλα σε γιατρούς για να συγκεντρώσει τα αναγκαία χαρτιά, προκειμένου να προσκομίσει μια βεβαίωση στην Εφορία ότι έχει προβλήματα όρασης, ο συγκεκριμένος γιατρός απέρριψε τις βεβαιώσεις που ο ίδιος -σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του ασφαλισμένου- είχε ζητήσει να του προσκομίσει.
Αγανακτισμένος τότε ο ηλικιωμένος από τα πολλά δρομολόγια και την ταλαιπωρία που είχε υποστεί, σύμφωνα με τα λεγόμενά του: «Του λέω "δεν μπορώ πια, δεν σας αντέχω πια". Κι όπως είχα κάνα δυο από τα χαρτιά μου στο χέρι (ήταν γύρω στα 18 με 20 χαρτιά από γιατρούς) τα σκίζω, τα πετάω στο γραφείο, παίρνω την τσάντα μου και φεύγω. "Πάρτε τα", τους λέω».
Ο Σωτ. Ζέρβας συνέχισε την αφήγησή του στην "Ε" λέγοντας: «Εφυγα, βγήκα έξω και απ' ό,τι μου είπανε -γιατί εγώ δεν πρόλαβα να καταλάβω τίποτα- με βουτάει από πίσω από το σακάκι και με χτυπάει κάτω με τέτοιο μένος και μίσος, που σε μια στιγμή κατάλαβα ότι χάνω τις αισθήσεις μου».
Οπως μας είπε στη συνέχεια, κάποιοι από τους ανθρώπους που περίμεναν για να μπουν στο γιατρό τον σήκωσαν και ειδοποίησαν την οικογένειά του, ενώ ο ίδιος ο γιατρός εξαφανίστηκε. Μάλιστα ανέφερε ότι ήρθε ασθενοφόρο και τον πήγε στο νοσοκομείο, γιατί το πόδι του πονούσε πολύ και δεν μπορούσε να περπατήσει.
«Δεν τον έβρισα, ορκίζομαι στο Θεό. Το μόνο που είπα ήταν "δεν σας αντέχω πια, πάρτε τα"», τόνισε - και σημείωσε πως δημοσιοποιεί αυτό που έγινε γιατί δεν θέλει να πάθει κανένας άλλος ό,τι έπαθε ο ίδιος.
...
www.eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: