10.10.11

Θύμα επίθεσης από οπαδούς του Ολυμπιακού Β. άτομο με ειδικές ανάγκες


magnesianews.gr
Θύμα επίθεσης από οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου καταγγέλει ότι έπεσε ο αδερφός του Χρήστος (γνωστός ως Χρηστάρας στα στέκια της Νίκης) ο Ιωσήφ Παλάντζας με επιστολή του στο magnesianews.gr. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή των...
Γιώργου Καρεκλίδη και Γιάννη Αναστασίου στο Ράδιο 1 102,4 περιέγραψε το περιστατικό που συνέβη την περασμένη Τετάρτη, κάνωντας παράλληλα έκκληση να σταματήσει επιτέλους αυτή η αντιπαλότητα και η χρήση βίας μεταξύ των οπαδών των δύο τοπικών ομάδων, της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου. Στην επιστολή του ο κ. Παλάντζας αναφέρει:

Την Τετάρτη το βράδυ, άγνωστοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου χτυπήσανε (ευτυχώς ελαφρά) και προβήκανε σε ενέργειες κατά του αδερφού μου Χρήστου (Χρηστάρας) γνωστού οπαδού της Νίκης Βόλου. Ως γνωστόν εις πασα φυσιολογικό Άνθρωπο του Βόλου, ο Χρήστος είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, αλλά και καλοκάγαθος!!! Πληροφορώ λοιπόν αυτά τα άνανδρα και δειλά ζώα, ότι είμαι πολύ κοντά στην αποκάλυψη τους και σύντομα θα απολογηθούν στην δικαιοσύνη για την πράξη τους αυτή.

Υ.Γ. Καλώ τους συνδέσμους του Ολυμπιακού Βόλου και την διοίκηση του να πάρουν θέση. Για να προλάβω μερικούς, οι δράστες δεν είναι πιτσιρικάδες και να ψαχτούν δίπλα τους. Μάλιστα λέγω μόνο αυτό: Θεωρούνται και σοβαροί τρομάρα τους!!

Υ.Γ.2 Επιτέλους πρέπει να μπει ένα τέλος σε όλη αυτή την αρωστημένη κατάσταση, που κάποιοι έχουν φέρει στην πόλη με την έλευση τους. Προτιμώ την προηγούμενη "μιζέρια" της πόλης, αλλά πολιτισμένη, από την σημερινή ζούγκλα!!

Παλάντζας Ιωσήφ

Δεν υπάρχουν σχόλια: