25.10.11

Ανταλλαγή πυρών μεταξύ ΚΚΕ και ΛΑΟΣ...


Ο ΛΑΟΣ κατηγορεί το ΚΚΕ για ιδιοκτησιακή σχέση με τις συγκεντρώσεις...
Σε μετωπική σύγκρουση εξελίσσεται η αντιπαράθεση ΚΚΕ και ΛΑΟΣ, με αφορμή τα γεγονότα της 20ης Οκτωβρίου στο συλλαλητήριο του Συντάγματος και την επίθεση κουκουλοφόρων στους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ.

Η...
ανταλλαγή πυρών, μετά τις κατηγορίες που εκτόξευσε το ΚΚΕ για εμπλοκή μελών του ΛΑΟΣ στα επεισόδια, συνεχίζεται ενώ άρθρο του προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη στη Realnews, την περασμένη Κυριακή, με τίτλο «Το ΚΚΕ έχει παρελθόν στις προβοκάτσιες», φούντωσε την αντιπαράθεση.

Ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε στο κείμενό του, μεταξύ άλλων ότι το ΚΚΕ λειτούργησε ως ιδιοκτήτης της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, ότι έχει πάγια τακτική να ρίχνει τις ευθύνες σε άλλους, ότι προσπαθεί «με τα υπολείμματα, από τη συμφωνία Στάλιν-Χίτλερ, γκεμπελικής προπαγάνδας να ρίξει την ευθύνη όχι στην Αστυνομία αλλά στους διαδηλωτές», ότι προβοκάτσιες και συκοφαντικοί χαρακτηρισμοί είναι «κύρια χαρακτηριστικά του ΚΚΕ και της ΟΠΛΑ», κ.ά.

Η αντίδραση του ΚΚΕ ήταν έντονη και από το Γραφείο Τύπου ο κ. Π. Μεντρέκας σημείωσε σε σκληρή γλώσσα:

«Τα λύματα του αστικού πολιτικού συστήματος έχουν ξεχειλίσει και ορισμένοι εκπρόσωποί του όπως ο Γ. Καρατζαφέρης μυρίζουν από χιλιόμετρα μακριά ψέμα, συκοφαντία και προβοκάτσια κατά του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος. Το Μάη του 2010, καθώς ψήφιζε το βάρβαρο μνημόνιο μαζί με την κυβέρνηση, κατήγγειλε το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ ότι επιχείρησαν έφοδο στη βουλή, τη στιγμή που αυτό το επιχείρησαν οι φουσκωτοί του και το ΠΑΜΕ τους είχε αποκρούσει. Σήμερα κατηγορεί το ΠΑΜΕ ότι έκανε αστυνόμευση».

Και πρόσθεσε: «Ας τον χαίρονται η κυβέρνηση και η αστική τάξη, ας στηριχθούν και πιο φανερά πάνω του, έτσι θα διευκολύνουν το λαό για να τους στείλει όλους μαζί στα τσακίδια».

Στη δήλωση του κ. Μεντρέκα ανταπάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ κ. Κ. Αϊβαλιώτης, λέγοντας: «Εμφανής η έλλειψη ψυχραιμίας του ΚΚΕ. Εμείς πάντως καλοδεχόμαστε τα στελέχη του που προσέρχονται σε μας. Η τακτική των ανεξέλεγκτων ύβρεων του Περισσού , διευκολύνει την προσέλευσή τους στο κόμμα μας».
ΒΗΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: