19.11.11

ΠΑΤΡΑ: Απατεώνας για 15 σουβλάκια...


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ...
Μέχρι και... σουβλάκια βάζουν «στόχο» οι απατεώνες! Και μάλιστα όπως αποδείχθηκε πρόσφατα, σκαρφίζονται απίστευτα σενάρια (χολιγουντιανά) για να ολοκληρώσουν με επιτυχία το σχέδιό τους!

Θύμα ενός τέτοιου απατεώνα, έπεσε...
προ ημερών ο γνωστός ψητοπώλης κ. Βέρρας, που διατηρεί ένα από τα πλέον φημισμένα για την ποιότητα και τη γεύση, καταστήματα στην Πάτρα (επί της οδού Κορίνθου)! Ήταν γύρω στις 10 το βράδυ όταν μπήκε στο κατάστημα ένας κύριος ο οποίος είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του επί της οδού Κορίνθου μπροστά από την ψησταριά. Δήλωσε πως είναι αστυνομικός, πως υπηρετεί στο Τμήμα Μεταγωγών και παρήγγειλε... 50 σουβλάκια! Ο υπάλληλος τον ενημέρωσε πως... δεν έχει έτοιμα τόσα πολλά, και κουβέντα στην κουβέντα ο «αστυνομικός» πρότεινε να του δώσει όσα έχει έτοιμα (γύρω στα 15)... να τους τα πάει να τρώνε και στη συνέχεια να επιστρέψει να παραλάβει τα υπόλοιπα. Έτσι κι έγινε! Μόνο που όταν πήρε τα 15 σουβλάκια... έγινε καπνός! Υπάλληλος του καταστήματος (delivery) πήγε τα υπόλοιπα 35 σουβλάκια στο Μεταγωγών (πιστεύοντας πως ο «αστυνομικός» θα είχε «μπλέξει» και φυσικά έπεσε από τα σύννεφα όταν τον ενημέρωσαν πως δεν υπήρχε καμία παραγγελία!

Επέστρεψε στην ψησταριά, ενημέρωσε τον κ. Βέρρα, ο οποίος όμως είχε φροντίσει να κρατήσει τον αριθμό της πινακίδας του οχήματος. Η Αστυνομία τον ενημέρωσε πως το όχημα ήταν μισθωμένο, τηλεφώνησε αμέσως στην εταιρεία (με έδρα την Αιτωλοακαρνανία) και έκπληκτος άκουσε τον ιδιοκτήτη να του λέει το εξής καταπληκτικό: «Αν τον βρεις για να σου δώσει τα σουβλάκια, πες μου που είναι γιατί έχει πάρει το αυτοκίνητο εδώ και πέντε μήνες και δεν το έχει επιστρέψει»! Άναυδος ο κ. Βέρρας! Επρόκειτο για απατεώνα... ολκής ο οποίος γυρνούσε με το αυτοκίνητο... και όποιον επιχειρηματία έπαιρνε ο χάρος!...
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: