5.11.11

«Η συμφωνία μας εξαρτάται από τον ποιον θα προτείνουν»...



Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας άφησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. «Εξαρτάται από το πρόσωπο που θα προταθεί για πρωθυπουργός».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα αποχωρήσει από... τη θέση του. «Το πρώτο θέμα ήταν να φύγει ο Παπανδρέου και έφυγε. Πρέπει να ακούσουμε τις τελικές προθέσεις του πρωθυπουργού και να μην κλείσουμε την πόρτα του διαλόγου» είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.



«Χαίρομαι που έστω και την παραμονή της καταστροφής ο πρωθυπουργός άνοιξε τις διαδικασίες. Η χώρα χρειάζεται έναν γερό πρωθυπουργό και όχι μαριονέτα» είπε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης τόνισε πως η κυβέρνηση συνεργασίας θα πρέπει να αποτελείται από πολιτικά πρόσωπα και όχι από τεχνοκράτες. «Πρέπει να συμμετάσχουν οι καλύτεροι και οι εμπειρότεροι οι οποίοι θα πάνε να συζητήσουν με τους Ευρωπαίους ηγέτες».

Παράλληλα έκανε έκκληση προς τη ΝΔ να συμμετάσχει σε αυτό το σχήμα. «Τώρα αν αυτό δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης το κατανοώ αλλά δεν το σέβομαι. Πρέπει να συμμετάσχει και η ΝΔ διότι σε αντίθετη περίπτωση το εγχείρημα θα είναι κολοβό. Να φροντίσουμε και αυτός είναι ο στόχος. Η Ελλάδα να βγει από το βάλτο».


Δεν υπάρχουν σχόλια: