14.11.11

ΟΣΦΠ: Στην τελική ευθεία με πολλές απουσίες...


Από την προπόνηση της Δευτέρας έλειπαν 14 παίκτες...
Με ουκ ολίγα προβλήματα μπήκε ο Ολυμπιακός στην τελική ευθεία για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. Εκτός από τους διεθνείς Τοροσίδη, Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μανιάτη, Φετφατζίδη, Ποτουρίδη, Μιραλάς, Μακούν και Μέλμπεργκ οι οποίοι...
θα επιστρέψουν την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, επτά παίκτες δεν συμμετείχαν για διάφορους λόγους στην προπόνηση της Δευτέρας. Σε θεραπεία υποβλήθηκαν ο Τζιμπούρ, ο Μοντέστο, ο Φέισα και ο Αμπντούν οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς. Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός προπονήσεων για ένα μήνα τέθηκε ο Παπάζογλου ο οποίος την Κυριακή υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο δεξιό γόνατο.

Εκτός του Παπάζογλου και του Φέισα ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης, οι υπόλοιποι την Τετάρτη που θα ξεκινήσουν ασκήσεις τακτικής για τον αγώνα του Σαββάτου αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του κ. Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο ισπανός προπονητής ανησυχεί κυρίως για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία θα επιστρέψουν οι παίκτες του. Μετά την προηγούμενη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας με την Κροατία και την Γερμανία, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ από την οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1.

Το Σαββατοκύριακο οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την τιμητική τους στον ερυθρόλευκο οπαδικό Τύπο, υποστηρίζοντας στις συνεντεύξεις που παραχώρησαν ότι περνάνε καλά στον Πειραιά και θεωρώντας δεδομένη τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του Σαββάτου. Ο κ. Βαλβέρδε απαντώντας σε ερωτήσεις που του έθεσαν ερυθρόλευκοι οπαδοί μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας τους υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι για να ανέβει επίπεδο ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη χρειάζεται ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο οποίο θα παίζεται περισσότερο ποδόσφαιρο. Αναφορικά με τα πολλά γκολ που δέχτηκε φέτος η ομάδα του, ο 47χρονος προπονητής υπογράμμισε ότι οι παίκτες του πρέπει να δουλέψουν περισσότερο στις στημένες φάσεις.
BHMA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: