30.11.11

Ριάλιτι αλά Βίσση και η ζωή της Δήμητρας Παπανδρέου ...


Μετά την Άννα Βίσση που την είδαμε να πρωταγωνιστεί και να σοκάρει μέσα από το τηλεοπτικό ριάλιτι για τη ζωή της, έρχεται και η σειρά και μιας άλλης κυρίας που δέχτηκε πρόταση για το ίδιο κόνσεπτ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι... η Δήμητρα Παπανδρέου δέχτηκε πρόταση από εταιρεία παραγωγής να πρωταγωνιστήσει στο ίδιο τηλεοπτικό προϊόν παρουσιάζοντας στοιχεία από την καθημερινότητά της, αλλά και πολλές πτυχές της ζωής της που μέχρι σήμερα δεν ήταν γνωστές.

Σίγουρα η Δήμητρα Παπανδρέου έχοντας την εμπειρία της τηλεόρασης ξέρει πώς να χειριστεί μια τέτοια κατάσταση και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Κάποιοι άλλοι όμως ήδη έχουν χάσει τον ύπνο τους … Φοβούνται ότι η Δήμητρα Παπανδρέου εάν πει ναι σε μια τέτοια παραγωγή, θα έχει να θυμηθεί, αλλά και να αποκαλύψει πολλά. Άλλωστε η ζωή της κατακλύζεται από ίντριγκες, ιδιαίτερα την περίοδο του γάμου της με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Δεν θα είναι απλά ένα ριάλιτι τηλεοπτικό, αλλά αυτή τη φορά θα έχει και πολιτικές διαστάσεις που θα συζητηθούν.

Πηγές ωστόσο αναφέρουν ότι η Δήμητρα Παπανδρέου απάντησε αρνητικά στην πρώτη προσέγγιση που της έγινε … όμως το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη.
metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: