16.11.11

Στις τελευταίες θέσεις δημοσκόπησης της Β' Αθηνών ο Παπακωνσταντίνου! ...


Δεν του βγαίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην περιφέρεια της Κοζάνης, καθώς το εις βάρος του κλίμα είναι άσχημο. Κάπως έτσι, ο πρώην τσάρος, διενήργησε δημοσκόπηση στη... Β' Αθηνών, όπου η δημοφιλία του βρέθηκε στα "τάρταρα", δηλαδή κατετάγη 15ος σε σύνολο 20 βασικών υποψηφίων.

Κάπως έτσι, ξεκίνησε το στενό μαρκάρισμα στον ΓΑΠ για την υιοθέτηση εκλογής με λίστα, καθώς ανάλογη υπήρξε και η επισήμανση των κ.κ. Γερουλάνου (που επίσης οι μετρήσεις τον δίνουν πολύ πίσω), Γ. Ελενόπουλου (που φοβάται την επερχόμενη ανεργία αν φύγει ο Γιώργος Παπανδρέου από το κόμμα) και Σταύρου Λαμπρινίδη που ψάχνει για δουλειά.

Πάντως να επισημάνουμε για τον κ. Παπακωνσταντίνου πως παρά τη μεγάλη, προσωπική του αγωνία, σε μια ημέρα εξόχως πολιτική όπου κρινόταν το μέλλον της χώρας και ο ίδιος είχε ήδη παραιτηθεί, την προηγούμενη δηλαδή Τετάρτη, υπέγραψε για το άνοιγμα επένδυσης στον Λατζιμά Ρεθύμνου και πιο συγκεκριμένα για την τσιμεντοβιομηχανία της Μιχαήλ Ι Σταγάκης ΑΒΕΕ . Ενώ δηλαδή είχε δώσει την παραίτησή του, υπέγραφε ακόμα χαρτιά της «τελευταίας στιγμής». Ας ελπίσουμε πως αυτή η υπογραφή δεν θα είναι ανάλογη με αυτές που με τόση ευκολία έβαζε στις Βρυξέλλες για τα μνημόνια.
metrogreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: