12.12.11

Πιάνει δουλειά στο γραφείο Τύπου της ΔΗΣΥ!...


Από τις πίστες και τις «καυτές» φωτογραφίσεις, στον χώρο της πολιτικής βρέθηκε η σέξι απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου Μαρία Βολανάκη. Για την ακρίβεια η... όμορφη Μαρία αποφάσισε να εξασκήσει τις ικανότητές της στη δημοσιογραφία ως εθελόντρια στο γραφείο τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Όπως επιβεβαίωθηκε σε επικοινωνία με το γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη, «βοηθάει» όντως στις σχέσεις του κόμματος με τον Τύπο, κάνοντας πολλούς να ζηλεύουν τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Δημήτρη Ζαφειριάδη, που «αναγκαστικά» θα συνεργάζεται μαζί της.

Η μεγαλωμένη στον Πειραιά αλλά με καταγωγή από την Κρήτη Μαρία Βολανάκη έχει διαγράψει ήδη πλούσια θητεία στις πίστες, αντίστοιχη με τα πλούσια προσόντα της (Πιάνο , γαλλικά και Πανεπιστήμιο εννοούμε, μα που πήγε το μυαλό σας;) τραγουδώντας μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, την Πέγκυ Ζήνα και άλλους καλλιτέχνες, αλλά και σε λιγότερο «λαμπερά» μαγαζιά .
Ενα φιλί μάλιστα που έδωσε στο… στόμα στο «Shisha», κατά τη διάρκεια live εμφάνισης το 2009, με μία από τις τρεις χορεύτριες που την πλαισίωναν, είχε δώσει αφορμή για πολλά σχόλια. «Ηταν ένα θεατρικό φιλί που το δώσαμε για τις ανάγκες της χορογραφίας. Ενώσαμε το remix του τραγουδιού μου "Καρδιά, καρδούλα μου" με το "I kissed a girl" της Katie Perry. Ετσι, μας προέκυψε και το φιλί» δήλωσε τότε στην «Espresso» η αοιδός-φωτομοντέλο -δημοσιογράφος , που όμως πρόσθεσε ότι δεν την ελκύει το φλερτ με γυναίκες.



Το σίγουρο πάντως πλέον είναι ότι όλοι οι άρρενες δημοσιογράφοι θα συνωστίζονται στο γραφείο τύπου της Ντόρας για να παραλάβουν από τα χέρια της ένα δελτίο τύπου. Κι ας είναι και το πιο ασήμαντο…
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: