12.12.11

O υποτακτικός του εργοδότη...


Όπως σας είχαμε αναφέρει απο την Παρασκευή, λάβαμε ένα email το οποίο υπογράφουν επτά συνάδελφοι δημοσιογράφοι. Κοινό στοιχείο των επτά συναδέλφων είναι η ανεργία αλλά και κοινός εργοδότης που... τους απέλυσε. Για την ακρίβεα δεν τους απέλυσε ο εργοδότης αλλά ο υποτακτικός του που για να διασφαλίσει την καρεκλίτσα του θα έκανε συμμαχία και με το διάολο, όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν για να σώσει το τομάρι του.

Το δυστύχημα είναι οτι ο εν λόγω είναι και μέλος της ΕΣΗΕΑ και σε μια -απο τις πολλές- κρίσεις θυμού άρχισε να ουρλιάζει, όπως μας πληροφορούν οι απολυμένοι συνάδελφοι, οτι έχει γραμμένους τους συνδικαλιστές και το σωματείο στα @@ του. Να δούμε αν θα έχει το θάρρος να τους το πει και κατάμουτρα όταν το ΠΠΣ θα τον καλέσει σε απολογία, έπειτα απο την ομαδική καταγγελία που του έκαναν οι απολυμένοι συνάδελφοι. Στην καταγγελία τους αυτή, η οποία είναι σε γνώση μας, οι απολυμένοι συνάδελφοι περιγράφουν με εκπλητκικές λεπτομέρειες τον κωλοπαιδισμό του εν λόγω "βρώμικου χαρυ".

Κωλοπεδισμός που έφτανε στο σημείο να ακυρώνει με το έτσι θέλω ρεπό των συναδέλφων, να εξαναγκάζει μητέρα δύο παιδιών να εργάζεται ανασφάλιστη σε βάρδια 11 το βράδυ με 7 το πρωί για 700 ευρώ. Να περικόπτει τις αποδοχές σαν τιμωρία ή σαν πρόστιμο σε όσους δεν ήταν ...παραγωγικοί και άλλα πολλά. Αυτά είναι όμως θέματα που θα εξετάσει και η Επιθεώρηση Εργασίας πολύ σύντομα, καθώς ενημερώθηκαν και οι αρμόιδιοι επιθεωρητές και πολύ σύντομα θα προβούν σε σχετικό έλεγχο του "Ομίλου".

Για να είμαστε ειλικρινείς κάτι είχαμε ακούσει στο παρελθόν για το βρώμικο Χάρυ, όταν πέρασε απο μεγάλο δημοτικό ΜΜΕ αλλά δεν είχαμε δώσει σημασία. Εκείνη όμως που έχει απογοητευτεί πλήρως πρέπει να είναι η αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ που τον έχει και μέλος της παράταξης της. Που να το φανταζόταν τι φίδι έτρεφε στον κόρφο της. Ειδικά όταν παρέλαβε την καταγγελία των απολυμένων συναδέλφων αθαίνουμε οτι εξοργίστηκε πάρα πολύ.

Άλλο ένα κατόρθωμα του βρώμικου Χάρρυ όπως μας ενημερώνουν οι απολυμένοι συνάδελφοι είναι ο εκφοβισμός που τους ασκούσε κάθε τρείς και λίγο λέγοντας οτι θα πρέπει να αποδίδουν περισσότερο για να μην απολυθούν. Συγκεκριμένα τους είχε θέσει ελάχιστο όριο τις 75 αναρτήσεις κατά τη διάρκεια της βάρδιας τους. Κανονική φάμπρικα δηλαδή...!

Με αυτα και με τα άλλα ο εν λόγω κύριος δεν θα συνεχίσει να είναι για πολύ καιρό ακόμα μέλος της ΕΣΗΕΑ καθώς το ΠΠΣ είναι αποφασισμένο να εφαρμόσει ότι προβλέπει το καταστατικό και ο κωδικας δεοντολογίας για περιπτώσεις σαν του βρώμικου Χάρρυ.

Βράμικε Χάρρυ μετρημένες είναι οι μέρες της παντοδυναμίας σου και δεν σε σώζει ούτε ο πρώην ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ που έχετε προσλάβει στον όμιλο...! Έκανες το λάθος να υποτιμήσεις τη δουλειά και την αξιοπρέπεια των συναδέλφων όταν τους φώναζες τσόλια κι ένα σωρό άλλα κοσμητικά επίθετα μαζί με τα γαμοσταυρίδια. Και αν ισχυροστείς οτι λένε ψέμματα οι συνάδελφοι θα μας αναγκάσεις να βγάλουμε τα ηχητικά ντοκουμέντα που κατέγραφαν όσο εσύ τους μπινελίκωνες.
anergoidimosiografoi.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: