31.1.12

Ο Λάκης Λαζόπουλος ως φιγούρα του Muppet Show...



Ως φιγούρα του Muppet Show σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος της πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Το PSI, ο Γερμανός επίτροπος, ο 13ος και 14ος μισθός, αλλά και οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ βρέθηκαν στο επίκεντρο της απολαυστικής φιγούρας που...

εμφανίστηκε στο στούντιο του δελτίου του καναλιού της Κάντζας.

Αφού ακούσαμε τον Λάκη, τον είδαμε κιόλας. Ο πρωταγωνιστής και οικοδεσπότης του Αλ Τσαντίρι Νιουζ εμφανίστηκε και ο ίδιος μετά το τέλος του σχολιασμού ως... κούκλα και αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ζούμε την φυγαδευομένη δημοκρατία. Τους ψηφίζουν, φεύγουν, τρώνε ξύλο, εμφανίζονται ξανά κλπ., Είναι μια πολύ καλή λύση για τους πολιτικούς να στέλνουν αυτούς (σ.σ. αυτές τις κούκλες), αντί να πηγαίνουν οι ίδιοι, γιατί πώς θα ανατάξουν τα κόμματα, πώς θα ανασυνταχθούν και τι θα πούν; Το Μνημόνιο κατέστρεψε την χώρα και για αυτό το πράγμα θα λογοδοτήσουν όλοι μαζί».

Όπως διευκρίνισε σε σχετικό ερώτημα, η κούκλα προέκυψε μετά από συνεργασία που είχε με την Disney, όταν δάνεισε την φωνή του σε ταινία της, αλλά και τα Muppets που βγαίνουν στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτήν την εβδομάδα.

Δείτε το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του Λάκη.





madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: