25.2.12

ΠΑΤΡΑ: «Αναστενάρηδες» οι βουλευτές και πολιτευτές της Ν.Δ....


Με την ελπίδα να προκηρυχθούν το συντομότερο δυνατό εκλογές, ξυπνούν και κοιμούνται οι βουλευτές και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή, καθώς η εμπλοκή του κόμματος στη συγκυβέρνηση και την ψήφιση του νέου μνημονίου, τους έχει οδηγήσει σε απόγνωση.
Αιτία το γεγονός, ότι το ...
αντιμνημονιακό προφίλ που με τόσο κόπο είχαν κτίσει, μέσα σε μια νύκτα κατεδαφίστηκε, ενώ όσο περνάει ο καιρός τόσο αισθάνονται πως οδηγούνται στον ίδιο πολιτικό ...λάκκο με τους συναδέλφους τους στο ΠΑΣΟΚ.
Η στήριξη Παπαδήμου, σε συνδυασμό με την ψήφιση του νέου μνημονίου, είναι πιο «επώδυνα» για το δίδυμο των Μ. Μπεκίρη και Ν. Νικολόπουλου, δεδομένου ότι ήδη έχει διαμορφωθεί τάση καταμερισμού ευθυνών και σε αυτούς, από το εκλογικό σώμα της περιοχής, για ότι «επιφέρει» η πολιτική τους στάση.

Οι εν μέρει ...ευτυχείς
Ευτυχείς - τηρουμένων των αναλογιών - στο γκρίζο τοπίο που διαμορφώνεται για όποιον σήμερα δηλώνει πολιτικός και βουλευτής, εμφανίζονται εν μέρει, όσοι θεωρείται σίγουρο πως θα κοσμήσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα και εν προκειμένω οι δυο πρώην κοινοβουλευτικοί Ν. Παπαδημάτος και Ν. Ράγιου.
Το γεγονός πως τουλάχιστον δεν βίωσαν το βάσανο της ψήφισης του νέου μνημονίου, τους επιτρέπει να αισθάνονται πως όταν βρεθούν στην αφετηρία αναζήτησης της ψήφου, δεν θα απολογούνται - σε προσωπικό επίπεδο τουλάχιστον - για ότι συντελέστηκε το βράδυ της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου εντός του κοινοβουλίου.

Το ψηφοδέλτιο
Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία και προσεγγίσεις, σε επίπεδο Αχαΐας οι σίγουροι για να συμπεριληφθούν στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο είναι οι δυο νυν βουλευτές Μ. Μπεκίρης και Ν. Νικολόπουλος, όσο και οι δύο πρώην κοινοβουλευτικοί Ν. Παπαδημάτος και Ν. Ράγιου.
Εντός ψηφοδελτίου σύμφωνα με τη διαβεβαίωση που έχει θα είναι και ο πρώην «ναύαρχος» κ. Καραμαλίκης καθώς και ο Άγγελος Τσιγκρής.
Από τις γυναίκες οι κυρίες Παναγιωτοπούλου και Πανίτσα θα συμπληρώσουν την τριάδα, ενώ εάν δεν υπάρχει πρόβλημα με την εργασία του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας γιατρός Α. Μαζαράκης, ίσως αποτελέσει ένα ακόμα πρόσωπο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κόσμου» εμπλοκή υπάρχει στην Αιγιάλεια καθώς στελέχη της Νέας Δημοκρατίας πλησίασαν την Μ. Ιωάννου και της πρότειναν να είναι υποψήφια αλλά αυτή απάντησε αρνητικά.
Η κίνηση αυτή εκτιμάται πως προδίδει ενδεχομένως προβληματισμό για το κατά πόσο ο Δ. Τριανταφυλλόπουλος θα πρέπει να είναι εκ νέου υποψήφιος.
Άλλες πηγές ωστόσο αναφέρουν, πως η προσέγγιση της «Αιγιώτισσας» δεν έχει σχέση με την υποψηφιότητα Τριανταφυλλόπουλου αλλά εντάσσεται στη γενικότερη διερεύνηση προθέσεων και διαθέσεων, για ύπαρξη γυναικών στο ψηφοδέλτιο...
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: