29.6.12

Ο Βενιζέλος ετοιμάζει μεγάλο χουνέρι στον Πάγκαλο! ...


Όταν κάποτε τον ρώτησαν γιατί μαζεύει το γάλα στην καρδάρα και μετά της δίνει μία και το χύνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος απάντησε: «Εξαρτάται από ποια πλευρά το βλέπεις. Από την πλευρά της γελάδας ή από την...

πλευρά του κτηνοτρόφου;» Αυτός είναι ο Πάγκαλος, ο χαρακτήρας του οποίου περιγράφεται στην δική του αυτή μικρή φράση.

Εσχάτως αυτή η… μορφή του πολιτεύματος ετράπη ευγενικά σε φυγή αφού δεν έθεσε καν υποψηφιότητα. Δεν θέλει όμως να ξεχαστεί και η τεχνολογία φαίνεται ότι του έδωσε διέξοδο. Μέσω twitter λοιπόν «πυροβολεί» σχεδόν καθημερινά τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Προσπαθεί εν πολλοίς να του δημιουργήσει ζητήματα και τελικά να τον αποκαθηλώσει. Πρόκειται άλλωστε για μια δουλειά την οποία γνωρίζει καλά.Θέλει-όπως συνάγεται από τα κείμενα του και την τακτική του- να θέσει σε ιδιότυπη ομηρία τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον αντιπολιτεύεται ανοιχτά πλέον μέχρι το τελειωτικό χτύπημα.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Βενιζέλος τον παρακολουθεί και χαράσσει την δική του τακτική. Γιατί στρατηγικά αυτό που επιθυμεί ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι να απαλλαγεί εντελώς από το ανυπόφορο βάρος του κ. Πάγκαλου. Οι δικές μου πληροφορίες ισχυρίζονται ότι οσονούπω θα έχουμε αποκεφαλισμούς και φυσικά κάτω από την γκιλοτίνα δεν θα είναι το κεφάλι του κ. Βενιζέλου!

Άρτεμις Παραδείσου

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: