31.3.13

50.000 δολάρια για το σημείωμα αυτοκτονίας της Μέριλιν...

Το σημείωμα που φέρεται να άφησε πίσω της η Μέριλιν Μονρόε πριν αυτοκτονήσει, η οργίλη επιστολή του Τζον Λένον προς τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, τα ερωτικά γράμματα που έστελνε ο...
Ντουάιτ Άιζενχάουερ. Περισσότερες από 250 “διάσημες” επιστολές βγαίνουν τον Μάιο σε πλειστηριασμό και αναμένεται να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον – και πολλές χιλιάδες δολάρια – των ανά τον κόσμο συλλεκτών.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στην γκαλερί του Douglas Elliman στην Madison Avenue και ήδη οι εκτιμήσεις των ειδικών μιλούν για σίγουρη επιτυχία.

Σύμφωνα με αυτές τις εκτιμήσεις το τελευταίο χειρόγραφο της Μέριλιν Μονρόε αναμένεται να “πιάσει” μια τιμή μεταξύ 30 και 50.000 δολαρίων, τα συνολικά 58 γράμματα που έστειλε από το μέτωπο, από το 1942 έως και το 1945, ο διοικητής των Συμμαχικών Δυνάμεων στρατηγός Άιζενχάουερ στη γυναίκα του Μάμι, θα βγουν στη δημοπρασία με τιμή εκκίνησης τις 120.000 δολάρια, ενώ το δαχτυλογραφημένο γράμμα του Τζον Λένον προς τη Λίντα και τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, στο οποίο ο οργισμένος Λένον ανακοινώνει στο έτερο “Σκαθάρι” την πρόθεσή του να διαλύσει τους Beatles εκτιμάται ότι θα πουληθεί σε μια τιμή μεταξύ 40 και 60.000 δολαρίων.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: