7.7.13

Επιμένει να προκαλεί για Ανδρέα Παπανδρέου ο Βορίδης...



«Η Χρυσή Αυγή προσομοιάζει με την Αριστερά»!...
Αμετακίνητος από τη θέση που διατύπωσε για το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου στο Συνέδριο της ΝΔ, παραμένει ο Μάκης Βορίδης, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε.


Σε...
συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», ο βουλευτής της ΝΔ επιμένει στην άποψη ότι «η δημοσιονομική κρίση οφείλεται στην ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς, πολιτική έκφραση της οποίας υπήρξε το ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του '80», διευκρινίζοντας πάντως ότι η παρέμβασή του είχε ιστορική αναφορά και τονίζει ότι δεν αφορούσε στο σημερινό ΠΑΣΟΚ «το οποίο έχει τηρήσει σε πάρα πολλά θέματα μια συγκροτημένη και υπεύθυνη στάση».

Παράλληλα ο κ. Βορίδης ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας της ΝΔ, με τη Χρυσή Αυγή.

«Θεωρώ ότι η ΝΔ εκφράζει την εθνική, λαϊκή και κοινωνική Δεξιά. Ένα μεγάλο τμήμα των θέσεων της Χρυσής Αυγής , ειδικά στα ζητήματα της Δημοκρατίας, των ατομικών ελευθεριών και της οικονομικής ελευθερίας προσομοιάζει με θέσεις της Αριστεράς».

Υπογραμμίζει ότι η αποτελεί επιλογή του ελληνικού λαού και όχι της ΝΔ η κυβερνητική συνεργασία και συμπληρώνει «δεν σημαίνει ότι η Δεξιά είναι ίδια με τη Σοσιαλδημοκρατία . Μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: