8.7.13

Καμίνης: Ηθικός αυτουργός βιαιοπραγιών ο Μπαλασόπουλος....

Ηθικό αυτουργό βιαιοπραγιών, χαρακτήρισε τον πρόεδρο της ΠΟΕ - ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλο ο Γιώργος Καμίνης με αφορμή τον χθεσινό προπηλακισμό του κατά την αποχώρησή του από τη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ.

«Να σταματήσει το...
παραμύθι ο Μπαλασόπουλος να σταματήσει να ενοχοποιεί ανθρώπους» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο κ. Καμίνης, αναφερόμενος στην καταδίκη της επίθεσης που δέχθηκε από την ΠΟΕ - ΟΤΑ.

«Φαίνεται ότι ξέρει ποιοι μού επιτέθηκαν ο Μπαλασόπουλος, ας προσφύγει λοιπόν στη Δικαιοσύνη. Να τα αφήσει αυτά δεν επιτρέπεται να βάζει μπουρλότο και να στρέφει τραμπούκους εναντίον οποιουδήποτε. Δεν θα με καταπτοήσει κανείς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε ο δήμαρχος Αθηνών, ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ είχε αφήσει υπαινιγμούς εις βάρος του ότι είχε πάει στο Μάξιμου. «Δεν είναι πρώτη φορά που είναι ηθικός αυτουργός βιαιοπραγιών σε βάρος προσώπων. Αυτοί οι άνθρωποι μετέρχονται μεθόδους του παρελθόντος που έχουν χρεοκοπήσει, επιδιώκουν την πόλωση, ποιος θέλει την πόλωση, ποιος θέλει να διχάσει τον κόσμο και να εξωθήσει τους ανθρώπους στα άκρα;» διερωτήθηκε.

Ο κ. Καμίνης διευκρίνισε ότι χρειάζεται να υπάρχει δημοτική αστυνομία, αλλά θα πρέπει να αναβαθμιστούν και οι δημοτικοί αστυνομικοί, οι οποίοι θα πρέπει να αρχίσουν να αποκτούν χαρακτηριστικά της ΕΛΑΣ και να μη λενε «όχι» σε όλα. «Η δημοτική αστυνομία εχει αρμοδια να γράφει τα σταθμευμένα οχήματα, αλλά δεν εχει δυνατότητα να σταματήσει μοτοσικλετιστή που περνάει από τον πεζόδρομο πρόκειται για παραλογισμό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ότι οι δημοτικοί υπάλληλοι όταν άρχισε τη θητεία του στο Δήμο ήταν συνολικά 11.700 και τώρα έχουν μείνει 8.700 μόνιμοι, συμβασιούχοι και αορίστου χρόνου, ενώ διευκρίνισε ότι και οι 1.030 δημοτικοί αστυνομικοί στην Αθήνα είναι μέσω ΑΣΕΠ.

Ο δήμαρχος ανέφερε επίσης ότι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για το δήμο Αθηνών....
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: