9.7.13

Στη Πύλο το "καλό" παράδειγμα παραβίασης του Κ.Ο.Κ , το δίνουν οι ... ένστολοι!

euro-crimes.blogspot.gr
Δεν φτάνουν οι χάλια δρόμοι και οι αόρατες - ανύπαρκτες πινακίδες, έρχονται και οι ηχορυπαντές καμικάζι να αμαυρώσουν την όμορφη εικόνα της περιοχής!
Μια από τις μεγαλύτερες κατάρες στους τουριστικούς προορισμούς, είναι τα θορυβώδη μηχανάκια με τις κομμένες εξατμίσεις, και τους αναιδείς καβαλάρηδες τους. Οι τουρίστες , αλλά και οι...
ντόπιοι (ειδικά οι ηλικιωμένοι) που έχουν την ατυχία να ζουν κοντά σε ασφαλτοστρωμένο η πλακοστρωμένο δρόμο, δεν μπορούν να ησυχάσουν ούτε στιγμή. Κάποιοι επίδοξοι γαμπροί, νομίζουν ότι θα ρίξουν-εντυπωσιάσουν την γκόμενα, αν περάσουν 45 φορές την ώρα από μπροστά της με τέρμα τα γκάζια, κάνοντας σούζα.
Και όλοι φυσικά αναρωτιούνται τι κάνουν οι Αρχές.
Δυστυχώς το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, και στην συγκεκριμένη περίπτωση στη Πύλο δεν εννοούμε τον Δήμαρχο Καφαντάρη (αν και έχει σοβαρές ευθύνες), αλλά τους ένστολους οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις  είναι οι πρώτοι αμαρτάνοντες όσον αφορά την τήρηση του Κ.Ο.Κ.
Με τι μούτρα λοιπόν θα κάνουν έστω και παρατήρηση στους νεαρούς?.
Όσον αφορά την δημοτική Αρχή, είναι συνυπεύθυνη για την κατάσταση του οδοστρώματος και την οδική Σήμανση .
Και δυστυχώς μέρος της μαγείας της Πύλου - Δήμου Νέστορος, εξατμίζεται από τις βρισιές που ρίχνουν οι επισκέπτες οδηγοί όταν καταστρέφονται τα αυτοκίνητά τους.
Το ίδιο τροπάρι επαναλαμβάνεται όταν χάρις στις ξεθωριασμένες πινακίδες (βλέπε φωτό στην οδό Σανταρόζα), οχήματα και χειριστές έρχονται πολλές φορές μούρη με μούρη.
Μην απομακρύνεστε , υπάρχει και συνέχεια από την πανέμορφη Μεσσηνία....

P.s. Όπως θα διαπιστώσετε κύριε Δήμαρχε ούτε καν αναφερθήκαμε στο γεγονός ότι ένα στα δύο δίτροχa στερείται ΚΑΙ αληθινής πινακίδας κυκλοφορίας. ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: