3.7.13

Ολονύχτιες έρευνες για τους τρεις επιζώντες δραπέτες...

Συνεχίστηκαν καθόλη τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες με επίκεντρο την περιοχή Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων. Το βράδυ της Τρίτης, μετά από...
συμπλοκή με τους αστυνομικούς, έπεσαν νεκροί δύο συγκρατούμενοί τους δραπέτες-όλοι τους κατηγορούνται μεταξύ άλλων για την πρόσφατη δολοφονία αστυνομικού στο Δίστομο.

Πληροφορίες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι έρευνες να επεκταθούν και προς την Ευρυτανία. Η περιοχή όπου διεξάγονται οι έρευνες θεωρείται εξαιρετικά δύσβατη. Η αστυνομία ακόμη δεν έχει ανακοινώσει την ταυτότητα των νεκρών δραπετών καθώς αναμένεται επίσημη ταυτοποίηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία είχε εντοπίσει τους δραπέτες και τους περικύκλωσε, καλώντας τους να παραδοθούν.

Μαρτυρίες κατοίκων ανέφεραν ότι το βράδυ της Τρίτης άκουγαν για αρκετά λεπτά της ώρας ριπές αυτομάτων όπλων, περιγράφοντας ένα σκηνικό μάχης που οδήγησε στο θάνατο των δύο δραπετών, οι οποίοι φέρονται να ευθύνονται όχι μόνο για το θάνατο του αστυνομικού στο Δίστομο αλλά και για συμμετοχή στην αιματηρή συμπλοκή στα Ίσθμια κατά την οποία είχε χάσει τη ζωή της μια 25χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος καθώς επίσης στη ληστεία που διαπράχθηκε στις 17 Μαΐου στο κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στη Λάρισα.

Τις έρευνες συνδράμουν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και από γειτονικούς νομούς.

(Πηγή:ΑΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: