16.7.13

Τα «αποκαλυπτήρια» του Ολυμπιακού (video)...


Το πρώτο του φιλικό δίνει απόψε ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Σίμουρκ Ζακατάλα από το Αζερμπαϊτζάν (18:30, NS1).
Έπειτα από αρκετές ημέρες με συνεχές τρέξιμο, δυνατές προπονήσεις και...
οικογενειακά διπλά, ήρθε η ώρα για τον πρώτο αγώνα φιλικού χαρακτήρα για τον Ολυμπιακό.
Η ομάδα του Πειραιά αναμετράται στην πόλη Σβατς της Αυστρίας με αντίπαλο την Σίμουρκ Ζακατάλα από το Αζερμπαϊτζάν (18:30, Νοvasports 1), που πέρυσι τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματός της και θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεμουδιάσει και να δει ορισμένα πράγματα σε συνθήκες αγώνα.
Εντάξει, ο αντίπαλος είναι περιορισμένης δυναμικότητας, όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, όπου οι ομάδες είναι καταπονημένες από τα πολλά χιλιόμετρα και οι περισσότεροι παίκτες είναι κουρασμένοι.

Περισσότερο για τον προπονητή είναι αυτά τα ματς, ώστε να δει ορισμένα πράγματα, να βγάλει τα συμπεράσματά του και να διορθώσει τα κακώς κείμενα, ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον.
Η πόλη Σβατς βρίσκεται 52 χιλιόμετρα μακριά από το Ζέεφελντ, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να κάνουν το πρωί μια πιο χαλαρή προπόνηση, ώστε να μην επιβαρυνθούν περισσότερο.
Ο Μίτσελ θα έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει τα σχήματα που θέλει, να δει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του και να τσεκάρει ορισμένα πράγματα γύρω από την τακτική. Άλλωστε, τα φιλικά γι' αυτό το λόγο γίνονται, δηλαδή για να φανεί η δουλειά από τις καθημερινες σκληρές προπονήσεις.
Να πούμε ότι οι περσινοί νταμπλούχοι θα αγωνιστούν με τις "τετράστερες" μπλε εμφανίσεις στο φιλικό με τους Αζέρους, που θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν με μια ομάδα σαφώς ανώτερη και για τους ίδιους είναι μια ευκαιρία να δουν κατά πόσο μπορούν κοιτάξουν στα μάτια τους αντιπάλους τους.


woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: