21.9.13

Σοκαριστική ομολογία μητέρας...(ΒΙΝΤΕΟ)

Χρυσαυγίτες μαχαίρωσαν το παιδί μου έξω από το σχολείο...

Σοκάρει η ομολογία μητέρας που μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Έρευνα» ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τον περασμένο Ιανουάριο ο 16χρονος γιός της έπεσε θύμα μαχαιρώματος από Χρυσαυγίτες όταν...
εξέφρασε τις αντιρρήσεις του σε συμμαθήτριά του που είχε συνάψει σχέση με ένα μέλος τους.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της 28ης Ιανουαρίου στο Παλαιό Φάληρο, όταν ο 16χρονος δέχθηκε επίθεση κοντά στο σπίτι του από δύο άτομα που του είχαν στήσει ενέδρα.

«Στη διαδρομή δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα, που τον έπιασαν από πίσω. Το ένα του κράταγε το χέρι και το άλλο τον μαχαίρωσε τρεις φορές στο πρόσωπο. Μεταφέρθηκε επειγόντως σε ιδιωτική κλινική και εγχειρίστηκε. Ο γιος μου είδε τον άνθρωπο που τον μαχαίρωσε, τον οποίο και γνώριζε. Μου είπε το όνομά του. Τον γνώριζε γιατί ερχόταν συχνά έξω από το σχολείο και έπαιρνε μια συμμαθήτριά του, με την οποία είχε δεσμό. Μου είπε ακόμα ότι το άτομο αυτό απειλούσε επί μήνες τα παιδιά και ζωγράφιζε με σπρέι αγκυλωτούς σταυρούς», δήλωσε η μητέρα.

Αιτία της επίθεσης, φαίνεται ότι ήταν το γεγονός ότι οι φίλοι της κοπέλας, μεταξύ των οποίων και το θύμα, την ρωτούσαν πώς μπορούσε να έχει δεσμό με αυτόν τον άνθρωπο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η εκδικητική επίθεση.

Ένα μήνα μετά την επίθεση, η οικογένεια δέχθηκε απειλές και τηλεφωνικές και με μηνύματα στο αυτοκίνητο, ώστε να αλλάξουν οι καταθέσεις σχετικά με το περιστατικό.

Στα μηνύματά τους έγραφαν "ΧΑ" ή "..." και σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για τακτική εκφοβισμού...Δείτε το βίντεο
koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: