25.9.13

Γεννηματά: Απέναντί μας ο φασισμός...



Αφησε αιχμές κατά Χρύσανθου...
Μπορεί να βρέθηκε στη Βουλή, με τον ρόλο της Αναπληρώτριας υπουργού Εθνικής Άμυνας, κατά τη συζήτηση για την κύρωση μίας στρατιωτικής σύμβασης της χώρας με το Ισραήλ, η Φώφη Γεννηματά όμως δεν απέφυγε να ...
μιλήσει εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ.

Θυμίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν το πρώτο κόμμα που μίλησε για την Χρυσή Αυγή, θέτοντας την ατζέντα, αλλά και τις πολλές φορές που η ίδια ως εκπρόσωπος Τύπου αναφέρθηκε στο θέμα και την ανάγκη αντιμετώπισης του φαινομένου.

Επιτιθέμενη εμμέσως στους συνεργάτες του πρωθυπουργού και δη στον Χρύσανθο Λαζαρίδη, υποστήριξε ότι «υπάρχουν φωνές που εξομοιώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή και δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στη Δημοκρατία». Σε κάθε περίπτωση, πάντως, υποστήριξε ότι «όποιος διαχωρίζει τη βία σε καλή και κακή, έχει ευθύνη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί», επιτιθέμενη εμμέσως αυτή την φορά στον ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτό μαζί με την ανοχή, μας έφερε εδώ», είπε, θυμίζοντας πως όταν η Χρυσή Αυγή προπηλάκιζε ακόμα και ηλικιωμένους, το κράτος εμφανίστηκε ανεκτικό. Σύμφωνα με την κ.Γεννηματά, «απέναντί μας είναι ο φασισμός» και λύση σε αυτό είναι η συστράτευση των δυνάμεων του συνταγματικού τόξου, για να πετύχει η Δημοκρατία.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: