31.10.13

Παπαδημούλης: Οι απόψεις Γλέζου, προτροπή να γίνουμε πειστικότεροι...



Τι είπαν, επίσης, Λαφαζάνης - Σκουρλέτης για το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς...
Το σεβασμό του στον Μανώλη Γλέζο εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του ιστορικού στελέχους για...
το κατά πόσο πείθει η Αξιωματική Αντιπολίτευση.



Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 ο κ. Παπαδημούλης είπε: «Εκλαμβάνω την παρατήρηση του Μ.Γλέζου ως μία προτροπή προς τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει πιο πειστική την πρότασή του για την οικονομία και την καθημερινότητα. Να πείθουμε καθημερινά και περισσότερους και περισσότερο. Είμαι βέβαιος ότι η επιτροπή προγράμματος, υπό τον Γ. Δραγασάκη, θα αξιοποιήσει και τις προτάσεις του».

Και ο κ. Παπαδημούλης, πρόσθεσε: «δεν παριστάνουμε τους τέλειους. Δεν μας ενοχλεί όταν κάποιος, είτε πολίτης είτε στέλεχός μας, μας επισημαίνει κενά και αδυναμίες, διότι είναι στις προτεραιότητες του ίδιου μας του συνεδρίου η επεξεργασία του προγράμματός μας, για να γίνεται πιο συγκεκριμένο, πιο πειστικό και πιο τεκμηριωμένο».

Για το ίδιο θέμα ρωτήθηκε στη διάρκεια εκπομπής του Mega και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, λέγοντας ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει πειστικές προτάσεις και θα τις κάνει ακόμα πειστικότερες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παναγιώτης Σκουρλέτης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υιοθέτησε ποτέ λογική παροχολογίας.

«Υπάρχουν καλοπροαίρετες και κακοπροαίρετες κριτικές. Ο Μανώλης Γλέζος, με τη σοφία που τον διακρίνει, ασκεί κριτική καλών προθέσεων» συνέχισε, για να καταλήξει:

«Δεν παίζουν με τα ζωντανά ιστορικά σύμβολα. Να πάψουν να κακοποιούν τις θέσεις του και να προσπαθούν να τις εκμεταλλευτούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: