31.10.13

Ημέρα διαμαρτυρίας στην Αθήνα...

Συνταξιούχοι και εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, στην Ομόνοια (φωτ:@dromografos2 -31/10/2013)
Συνταξιούχοι, οργανώσεις ΑΜΕΑ και εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμαγκά πραγματοποιούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας με επίκεντρο τα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών ενώ...
το απόγευμα τη σκυτάλη παίρνουν ΟΛΜΕ και ΔΟΕ, που διοργανώνουν πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.
Από τις 10 το πρωί συνταξιούχοι των ΙΚΑ - ΕΛΤΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΟΣΕ - OAEE - ΝΑΤ - ΟΤΑ - ΤΑΕΟΑΕΕ πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά και πορεία προς το υπουργείο Υγείας με βασικότερα αίτημα να υπάρχει δημόσια δωρεάν υγεία και να σταματήσει η επιβάρυνση των ασφαλισμένων για την αγορά φαρμάκων.
Οι συνταξιούχοι συναντήθηκαν στην Ομόνοια με τους εργαζόμενους των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, οι οποίοι πραγματοποιούν πορεία προς τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου. Όντας απλήρωτοι εδώ και τουλάχιστον 18 μήνες, ζητούν την επαναλειτουργία των ναυπηγείων με όλο το προσωπικό και να παραδοθούν τα υποβρύχια.
Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας και πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών θα πραγματοποιήσουν οργανώσεις ατόμων με αναπηρία που ζητούν βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους. 
Στις 6 το απόγευμα, ΟΛΜΕ και ΔΟΕ συνδιοργανώνουν πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο με τόπο συγκέντρωσης τα Προπύλαια. Την ίδια ώρα και στο ίδιο σημείο καλούν σε διαδήλωση αλληλεγγύης στους Τούρκους και Κούρδους απεργούς πείνας στις φυλακές Κορυδαλλού, κινήσεις και οργανώσεις που τους συμπαραστέκονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: