10.11.13

Να δείξει ποιος είναι το αφεντικό...


Μετά το παιχνίδι της Λεωφόρου και το εντός έδρας ματς με την Μπενφίκα για το Champions League, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 19.30 (live chat στο woop.gr) τον ΠΑΟΚ και θέλουν να κάνουν το 3 στα 3 σε αυτή την τριάδα αγώνων.

Ο ...
Ολυμπιακός με νίκη δίνει την απάντησή του στον φιλόδοξο «δικέφαλο» και αυξάνει τη μεταξύ τους διαφορά στο +6, κάνοντας σημαντικό βήμα για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ τεστάρει τις δυνάμεις του απέναντι στον νταμπλούχο Ολυμπιακό και θέλει να αποδείξει ότι δικαιούται τον χαρακτηρισμό του διεκδικητή του τίτλου.

Την αποστολή συνοδεύει ο Ιβάν Σαββίδης, που δίνει μεγάλη σημασία στο σημερινό παιχνίδι. Χθες το βράδυ μάλιστα μίλησε στους ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο της αποστολής, θέλοντας να τους εμψυχώσει και να τους περάσει τη νοοτροπία του.

Τα πλάνα του Μίτσελ

Στην προσπάθεια αυτή οι γηπεδούχοι θα στερηθούν των υπηρεσιών αρκετών ποδοσφαιριστών τους. Λόγω τραυματισμού έμειναν εκτός αποστολής ο Βάις, που δεν θα τεθεί αντιμέτωπος με τον καλό του φίλο Στοχ, ο Ολαϊτάν, ο Ιμπαγάσα και ο Εντινγκά.

Θα έχει βέβαια στο πλευρό του τον κόσμο του, αφού το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο για να πανηγυρίσει μία ακόμα νίκη, την όγδοη σε εννιά εντός έδρας αγώνες και στις τρεις διοργανώσεις.

Στην αποστολή ο Μίτσελ συμπεριέλαβε τους Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβα, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μήτρογλου, Παπαδόπουλο, Σαλίνο, Σάμαρη, Σαβιόλα, Σιόβα, Σέποβιτς και Γιαταμπαρέ.

Ο Ισπανός προπονητής έχει καταλήξει στα πλάνα του για την 11άδα που θα παρατάξει, έχοντας μόνο ένα δίλημμα σχετικά με τον παίκτη που θα παίξει σε ρόλο επιτελικού μέσου πίσω από τον Μήτρογλου που θα είναι στη κορυφή της επίθεσης. Τη θέση διεκδικούν οι Σαβιόλα και Ντομίνγκεζ.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, στο κέντρο της άμυνας οι Σιόβας και Μανωλάς, αριστερά ο Χολέβας, δεξιά ο Σαλίνο, αμυντικά χαφ οι Σάμαρης και Μανιάτης, Κάμπελ και Φουστέρ στις πτέρυγες.

Τα πλάνα του Στέφενς

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με μία σημαντική απουσία, αυτή του τραυματία Βίτορ, που έλειψε και από το παιχνίδι του Ισραήλ. Σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στη Χάιφα ο Στέφενς θα υπάρχουν δύο ως τρεις αλλαγές.

Ο Λίνο θα παίξει αριστερό μπακ αντί του Τζαβέλλα, ο Σαλπιγγίδης θα είναι στην ενδεκάδα αφήνοντας εκτός είτε τον Λούκας (οπότε θα παίξει δεξιά) είτε τον Νίνη (σε αυτή την περίπτωση δεύτερος επιθετικός), ενώ αν θα υπάρξει τρίτη αλλαγή θα είναι αυτή του Κίτσιου αντί του Σκόνδρα στο δεξί άκρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι γνωστά. Ο Χακόμπο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Κατσουράνης με τον Κατσικά στο κέντρο της άμυνας, ο Λάζαρ με τον Τζιόλη τα αμυντικά χαφ, ο Στοχ αριστερά τους και ο Αθανασιάδης στη κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκονται 22 παίκτες που είναι οι Χακόμπο, Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Κατσουράνης, Λόπεθ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Λόρενς, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Νέτσιντ.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: