8.11.13

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Μπούτο?...



Ποια ονόματα παίζουν...
Μπορεί η επόμενη ημέρα για το MEGA – μετά την αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου, να μην είναι χαλαρή, δεν είναι όμως και...
εφιαλτική! Καταρχάς η σεζόν που διανύουμε και έχει τη σφραγίδα του πρώην διευθυντή προγράμματος θα κυλήσει όπως έχει προγραμματιστεί. Ήδη από μεθαύριο Δευτέρα, ξεκινάει στην ουσία το νέο πρόγραμμα του καναλιού με τις καινούργιες σειρές στο prime time… Αλλά και το νέο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου με τις νέες εκπομπές, όπως έχει αποφασιστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Πέτρου Μπούτου.

Έτσι, με εξαίρεση τον Δεκέμβριο που ολοκληρώνεται το τουρκικό σίριαλ «Fatmagul» και το κανάλι θα πρέπει να αντικαταστήσει το lead in του, με κάτι εξίσου δυνατό που θα δίνει ώθηση στο δελτίο του, το υπόλοιπο πρόγραμμα του καναλιού μέχρι το τέλος της σεζόν είναι αποφασισμένο και πατάει σε γερές βάσεις. Ως εκ τούτου ο αντικαταστάτης του Πέτρου Μπούτου θα επιχειρήσει να βάλει τη σφραγίδα του από τη σεζόν 2014 – 2015. Αφού ακόμη και το πρόβλημα του lead in κατά κάποιον τρόπο είναι δρομολογημένο… Παρενθετικά, σημειώνεται ότι η «Fatmagul» θα αντικατασταθεί, είτε από νέα τουρκική σειρά είτε από κάποια επανάληψη ελληνικού σίριαλ.

Ποιος όμως θα αντικαταστήσει τον Πέτρο Μπούτο και θα αναλάβει την διεύθυνση προγράμματος του MEGA σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία; Σύμφωνα με πληροφορίες, η κάλυψη της θέσης δεν αποκλείεται να γίνει με εσωτερική μετακίνηση άλλου στελέχους! Συγκεκριμένα, το στέλεχος αυτό είναι ο Λοΐζος Ξενόπουλος, υπεύθυνος ελληνικών σειρών! Ο συγκεκριμένος συνεργάτης του Πέτρου Μπούτου, απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της κεφαλής του MEGA, ενώ πολλές φορές η διοίκηση έχει εκφραστεί θετικά, αλλά και ανακουφιστικά (και έχει τη σημασία του ο όρος), για το στέλεχος. Η εκδοχή αυτή, δηλαδή της εσωτερικής κάλυψης της θέσης και μάλιστα με το συγκεκριμένο πρόσωπο, αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείονται άλλα σενάρια!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: