11.11.13

MEGA - STAR: Ιδια πλεύση...


ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ : Λιγότερο λαβωμένη, βγήκε η κυβέρνηση.
ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗΣ: Δεν ηταν μια καλή βραδιά για τον Τσίπρα...
Και οι δυο (Ντερμπεντέρης και Χατζηνικολάου) κατέληξαν στο ιδιο συμπερασμα. Εχασε ο Τσίπρας. Και ο μεν Ντερμπεντέρης, ως γνωστόν, ειναι ...
στρατευμένος στο Μαξίμου.
Ο Χατζηνικολάου, όμως, που επιδιώκει να φαίνεται πως κρατάει τις ίδιες αποστάσεις απ' ολους, γιατί βιάστηκε τόσο ?
Βρήκε λιγοτερο λαβωμένη την κυβερνηση , είπε. Σχολίασε δηκτικά τα αστειάκια (ηταν "χαμηλού επιπέδου"), ειδε "αποτυχημένη" την συγκέντρωση στο Συνταγμα και επανέλαβε το μπαγιάτικο σχόλιο του - περί άσκοπης και άκαιρης κίνησης του Τσίπρα - λέγοντας πως , " μετέφερε τις χειροπέδες από την εισοδο της ΕΡΤ, στα χέρια του ".
Στους ιδιους ακριβώς αξονες κινήθηκε και ο Ντερμπεντέρης, ο οποίος συνέχισε να λέει ,πως , δεν εχει καταλαβει ακόμη "γιατί έκανε την προταση μομφής ο Τσίπρας".
Είπε επίσης, πως, η χθεσινή νυχτα δεν ηταν καλή γι' αυτόν και στάθηκε, οπως και ο Χατζηνικολάου στα ευτελή αστειάκια , υπογραμμίζοντας , πως, "τετοια προσωπικη ενταση δεν εχω ξαναδεί 30 χρόνια που παρακολουθώ την βουλή. Ηταν πρωτοφανής. Ουτε μεταξύ Ανδρεα Παπανδρεου και Μητσοτάκη (που είχαν λόγους και προϊστορία που τους κυνηγούσε) δεν ειχαν υπάρξει, μεχρι αυτού του σημείου, προσωπικές αντιπαραθέσεις ".
MEGA - STAR: ενότητα και - κοινος- αγώνας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: