10.12.13

Ετοιμος να «πετάξει» στους «16»...


Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για τον «τελικό» με την Άντερλεχτ στο «Καραϊσκάκης».
Απόψε το βράδυ (21:45, ζωντανή γραπτή περιγραφή από το woop.gr), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Αντερλεχτ.
Οι...
πρωταθλητές Ελλάδας με νίκη παίρνουν το εισιτήριο για τη φάση των «16» και δεν τους ενδιαφέρει τι θα γίνει στην αναμέτρηση Μπενφίκα-Παρί Σεν Ζερμέν.
Αυτή, μάλιστα, αναμένεται να είναι η 4η φορά που οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης τις μετά τις σεζόν 1998/99, 2007/08 και 2009/10
Στον Ολυμπιακό, όπως είπε χθες στη συνέντευξη Τύπου κι ο Μίτσελ, δεν περιμένουν κάποιο δώρο από την Άντερλεχτ και γι αυτό θα πρέπει μέσα στο γήπεδο να δείξουν ότι θέλουν κι αξίζουν τη νίκη-πρόκριση.
Όσον αφορά την 11άδα που αναμένεται να παρατάξει ο Ισπανός, αυτή αναμένεται να είναι:
Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέβας, Σιόβας, Μανωλάς ή Παπαδόπουλος, με τους Σάμαρη-Εντινγκά να είναι τα δύο χαφ.
Ο Κάμπελ θα είναι στο ένα άκρο της επίθεσης με τους Ολαϊτάν και Βάις να διεκδικούν μια θέση στο άλλο. Ο Σαβιόλα θα είναι στην κορυφή της επίθεσης με τον Ντομίνγκεζ ή τον Φουστέρ να είναι από πίσω του.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπονγκ, Μασάντο, Μεντζανί, Γιαταμπαρέ και Χουτεσιώτης.
Από την πλευρά τους, οι Βέλγοι, θέλουν να πάρουν εκδίκηση από τον Ολυμπιακό από το πρώτο ματς. Κίνητρο πέρα από τα χρήματα δεν υπάρχει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι επικινδυνοι.
Ο Τζον Φαν Ντεν Μπρομ θα παρατάξει με σύστημα 4-3-3 την πρωταθλήτρια Βελγίου με τον Προτό κάτω από τα δοκάρια και τους Βαν Ντεν Μπρομ, Κουγιατέ, Μπεμπά και Ν'Σακαλά στην άμυνα. Ο Κλιέσταν θα είναι ο αμυντικός χαφ με τους Πράετ και Ζιλέ να είναι οι δύο χαφ.
Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ναχάρ, Ατσεαμπόνγκ και Μίτροβιτς.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καμίνσκι, Νάουτινκ, Μιλιβόγεβιτς, Τίλεμανς, Ντε Ζέου, Βίκο και Σιριάκ.

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: