11.12.13

Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τον Αστέρα Βουλιαγμένης...


Συνάντηση για το θέμα της ιδιωτικοποίησης του Αστέρα Βουλιαγμένης είχε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ με τον δήμαρχο της Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, ενώ την αντίθεσή τους στο σχέδιο πώλησης εξέφρασαν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Αντίθετο στην ...
πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης δηλώνει το ΚΚΕ, με τον γενικό γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα να έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Σπύρο Πανά, προκειμένου να συζητηθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της περιοχής.

Μετά τη συνάντηση των δύο πλευρών, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ δήλωσε ότι «η ουσία του θέματος βρίσκεται στο να μην ιδιωτικοποιηθεί και βέβαια ταυτόχρονα να υπάρχει προστασία του περιβάλλοντος, να μπορούν οι εργαζόμενοι, οι λαϊκές οικογένειες να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία και βεβαίως να μην επιβαρύνεται οικιστικά η περιοχή, ταυτόχρονα με την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων χωρίς απολύσεις, χωρίς μισθολογικό περιορισμό όλων των εργαζομένων στις τουριστικές επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στον Αστέρα Βουλιαγμένης».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης δήλωσε ότι «έχουμε ξεκινήσει ένα αγώνα για να προστατεύσουμε την περιοχή που μεγαλώσαμε, αλλά και την περιοχή που έρχονται όλοι οι Αθηναίοι. Μια περιοχή μοναδική, με μια φυσιογνωμία που δεν υπάρχει άλλη στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και σε αυτόν τον αγώνα έχουμε συμπαραστάτες ανθρώπους, κόμματα και όλο τον λαό».

Για… τουρκοποίηση της περιοχής μιλούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Δηλώσεις για τον Αστέρα έκανε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η δρομολογούμενη πώληση του Αστέρα της Βουλιαγμένης σε αραβοτουρκικά συμφέροντα αντί πινακίου φακής, δεν εγείρει μόνο τεράστια πολιτικά ζητήματα, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύει το πόσο ανεύθυνη και επικίνδυνη είναι η μνημονιακή συγκυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ, αφού παράλληλα με την εκποίηση του Αστέρα προωθείται και η τουρκοποίηση της περιοχής με απρόβλεπτες συνέπειες για τα εθνικά συμφέροντα και την ασφάλεια της χώρας».

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: