5.12.13

"Χωρίζουν", Ακης και Βίκυ...



Κι όμως, στις φυλακές Κορυδαλλού (γυναικείες και πτέρυγα VIP) συμβαίνουν αυτές τις ημέρες αξιοσημείωτα πράγματα, τα οποία σάς μεταφέρω.
Από το πρωί της Τετάρτης αποφασίστηκαν οι..
μετατάξεις κρατουμένων από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Θήβας. Ετσι πήραν φύλλο πορείας η κυρία Βίκυ Σταμάτη, η κόρη του καταδικασθέντος με 20 χρόνια κάθειρξη κ. Ακη Τσοχατζόπουλου κυρία Αρετή Τσοχατζοπούλου και η λογίστρια κυρία Ευφροσύνη Λαμπροπούλου.

Στη Θήβα η Βίκυ

Οι τελευταίες δύο δέχθηκαν τη μεταφορά τους χωρίς αντίδραση. Δεν συνέβη όμως το ίδιο με την κυρία Σταμάτη (η οποία να σημειώσω πήγε ξανά στον Κορυδαλλό από το Δαφνί, όπου νοσηλευόταν). Υπέβαλε αμέσως αίτημα προς το Συμβούλιο των Φυλακών (αλλά και στο υπουργείο Δικαιοσύνης) να μη μετακινηθεί στις γυναικείες φυλακές Θήβας επικαλούμενη την άσχημη ψυχολογική της κατάσταση (που χρήζει παρακολούθησης) και βεβαίως το ανήλικο παιδί της. Το αίτημά της απερρίφθη και την Πέμπτη το πρωί αναχωρεί για τη Θήβα. Ορισμένοι είπαν ότι ήταν άδικη η απόφαση να μη γίνει δεκτό το αίτημα της κυρίας Σταμάτη, τη στιγμή που έχει ανήλικο παιδί.

nnn

Την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζουν και οι μετακινήσεις προς τις φυλακές Μαλανδρίνου όλων των συγκατηγορουμένων στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου. Ολων πλην του κ. Ακη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος θα παραμείνει στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού (ή πτέρυγα VIP), για λόγους ασφαλείας, όπως μου είπαν.

"ΒΗΜΑτοδότης"

Δεν υπάρχουν σχόλια: