19.12.13

O Nτερμπεντέρης, η γίδα και ο Λιάπης...







 Καμιά συγνωμη για τη χθεσινή παραπληροφόρηση, οπου... η κυβέρνηση κατατρόπωσε, με την πιο σκληρή διαπραγματευση που εχει γίνει ποτέ,  την τρόικα και την εκανε να καταπιεί αφρίζοντας και ξαφρίζοντας, την παράταση στην αρση των πλειστηριασμών ( παράταση για την οποία, οπως ομολογησε ο υπουργός Αναπτυξης, η τρόικα δεν εχει ακόμη συμφωνήσει)...
Το MEGA που καθημερινά χάνει τηλεθεατές, όπως φαίνεται από τις μετρήσεις τηλεθέασης, διάλεξε σήμερα ως θέμα που πουλάει, για την αρχή του δελτίου, την περίπτωση Λιάπη.
"Τον πιάσαν με τη γίδα...
στην πλάτη, κι αυτος δεν εχει συναίσθηση της κατάστασης", είπε η Τρεμη, σχολιάζοντας την "αποδραση" του Λιάπη στα θερμά κλίματα της Μαλαισίας.
Στη συνέχεια, ο Ντερμπεντέρης έκρινε ως επιβεβλημένη την κινηση της ΝΔ να τον διαγράψει, με συμφωνη γνωμη του εξαδελφου του, πρωην πρωθυπουργου, Κωστα Καραμανλη και υπογράμμισε, ιδιαίτερα, την πολιτική καταγωγή του και το "τζάκι" από το οποίο προερχεται.
 Για την χθεσινή παραπληροφόρηση εκανε μόκο. Πανηγύριζε γιατί  η κυβερνηση κατατροπωσε την τρόικα με σκληρη σκληροτατη, διαπραγματευση για τους πλειστηριασμούς και την εκανε να αφριζει και να ξεαφριζει και να καταπιεί τις αντιρρήσεις της
Φυσικά, οπως ο υπουργος Αναπτυξης Κ. Χατζηδάκης δηλωσε σημερα το πρωι στο ιδιο του το κανάλι, η τρόικα  ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ για την παραταση της αρσης των πλειστηριασμών,απλώς ελπίζουν - τοσο σκληρη λοιπον διαπραγματευση εγινε, κατα τας περιγραφας Ντερμπεντερη- να μη διαφωνησουν στο σχέδιο που προτείνει η κυβένηση.
Ενα σχέδιο, που "μπάζει", από παντού!
 Τέτοια παραπληροφόρηση! Και σιγά που ο Ντερμπεντέρης, θα ζήταγε συγνώμη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: