21.1.14

Ολάντ: Δεν θέλω καμία...



Μπορεί όλοι να περιμένουν από τον Φρανσουά Ολάντ να επιλέξει ποια θα είναι στο εξής η επίσημη σύντροφός του και πρώτη κυρία της Γαλλίας: η νυν, Βαλερί Τριερβελέρ ή  ο κρυφός του έρωτας, η ηθοποιός Ζιλί Γκαγιέ; Δεν αποκλείεται όμως...
ο Γάλλος πρόεδρος να κάνει την έκπληξη και να μην επιλέξει καμία από τις δυο.

Ολάντ: Δεν θέλω καμία πρώτη κυρία στα Ηλύσια

Οι δηλώσεις Γάλλου δημοσιογράφου που αποκάλυψε έναν «off the record» προβληματισμό του Φρανσουά Ολάντ, δίνουν τροφή σε ένα νέο σενάριο: ο πρόεδρος να προτιμήσει να μην έχει καμία επίσημη σύντροφο στο πλευρό του και να είναι τυπικά μόνος στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Ο δημοσιογράφος Μάικλ Ντάρμον, ο οποίος ήταν παρών στην συνέντευξη τύπου του Ολάντ, στις 14 Ιανουαρίου, αποκάλυψε μιλώντας στο i-Tele, ότι ο Ολάντ εξετάζει σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο, αφού του ξέφυγε μια φράση- κλειδί:

«Σε πολύ κλειστό κύκλο, ο (Ολάντ) επανήλθε στο στάτους της πρώτης κυρίας, λέγοντας: »δεν θέλω να υπάρχει στο μέλλον, πρώτη κυρία στα Ηλύσια». Το είπε γενικά, ή αναφερόταν στον εαυτό του; Θα ξέρουμε την απάντηση σε λίγες μέρες» δήλωσε ο δημοσιογράφος, αναφερόμενος στο επικείμενο ταξίδι του Ολάντ στις ΗΠΑ, στις αρχές Φεβρουαρίου, πριν από το οποίο έχει υποσχεθεί ότι θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Πάντως σύμφωνα με γαλλικά μέσα, ο Ολάντ και η Τριερβελέρ αναμένεται να συναντηθούν την Κυριακή για να συζητήσουν για το τι μέλλει γενέσθαι.

Η αλήθεια είναι ότι επισήμως, στην Γαλλία δεν υφίσταται ο τίτλος της πρώτης κυρίας τον οποίο απολαμβάνει-ή τουλάχιστον απολάμβανε μέχρι πρότινος- η Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία αναπαύεται στην δευτερεύουσα προεδρική κατοικία Λαντέρν, κοντά στις Βερσαλίες, έπειτα από το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά τις ροζ αποκαλύψεις.

Έτσι δεν συνόδευσε τον Ολάντ κατά την χθεσινή επίσκεψή του στην Ολλανδία, όπου και πάλι απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση, περιοριζόμενος στο να πει ότι «η Βαλερί είναι καλύτερα και αναπαύεται».


ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: