25.1.14

Οι αντικαταστάτες της Τρέμη...



... το φάουλ του διευθυντή της και τρεις αλήθειες...
Η απουσία της Όλγας Τρέμη αυτή την εβδομάδα από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, έδωσε την ευκαιρία να...
αναθερμανθούν τα σενάρια αντικατάστασής της.
Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε προγραμματισμένη άδεια στον Λονδίνο με τον γιο της, οι μιντιακές στήλες την τίμησαν δεόντως… Μάλιστα, για άλλη μια φορά, ως υποψήφιες διεκδικήτριες του θρόνου της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού πρόβαλαν οι «συνήθεις ύποπτες», Σία Κοσιώνη και Μαρία Σαράφογλου. Αντίθετα, ο συνήθης αντικαταστάτης της Νίκος Στραβελάκης, παρά το γεγονός ότι παραδοσιακά φέρεται να σημειώνει υψηλότερες τηλεθεάσεις από την Όλγα Τρέμη, το όνομά του δεν «παίζει» ποτέ σε καμία λίστα διεκδικητών.
Τρεις αλήθειες
-         Το όνομα του Νίκου Στραβελάκη δεν «παίζει» ποτέ στους υποψήφιους για την καρέκλα του κεντρικού παρουσιαστή ειδήσεων του MEGA, διότι οι προϊστάμενοι του – αν και εκτιμούν ιδιαίτερα τις δυνατότητές του, θεωρούν ότι δεν είναι τόσο «πολιτικός» όσο πρέπει για να καταλάβει τη συγκεκριμένη θέση.
-         Η περίπτωση της Σίας Κοσιώνη που κατέχει υποτίθεται υψηλή θέση στη λίστα των υποψηφίων αντικαταστατριών της Όλγας Τρέμη, ήρθε το όνομά της ξανά στο προσκήνιο και, μπλέχτηκε «γλυκά» με την απουσία της παρουσιάστριας, με ευθύνη του διευθυντή ειδήσεων του MEGA, Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Ο τελευταίος με tweet (που βλέπει όλος ο λαός) εκθείασε την Σία Κοσιώνη για τη συνέντευξη στον υπουργό οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και πήραν… φωτιά τα τόπια! Είναι προφανές ότι με την αστοχία του, (δεδομένου ότι θα μπορούσε με ένα απλό sms να δηλώσει την ικανοποίησή του), έδωσε τροφή για νέο γύρο δημοσιευμάτων και αναρωτιέται κανείς γιατί συνέβη, αφού με αυτό τον τρόπο αδικεί, τόσο την Όλγα Τρέμη όσο και την προσπάθεια που γίνεται στην διεύθυνση ενημέρωσης του καναλιού.
-         Τέλος, για την περίπτωση της Μαρίας Σαράφογλου που επίσης «παίζει» ψηλά στη λίστα των υποψηφίων για την αντικατάσταση της Όλγας Τρέμη, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει καθόλου καλό όνομα στο λόμπυ των διευθυντικών «δεινοσαύρων» του MEGA, τελεία! Αυτό μπορεί να μην σημαίνει τίποτα, αλλά μπορεί να σημαίνει και πολλά.

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: