19.1.14

Σε αναχρηματοδότηση τα χρήματα του ΤΤ που πήρε ο Κοντομηνάς...





Το σπίτι του Λονδίνου αγοράστηκε το 2006 προ της συνεργασίας του με την τράπεζα...

Το βούλευμα που δικαιώνει τον επιχειρηματία

Ορθώς από την πρώτη στιγμή οι συνήγοροι του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά έκαναν λόγο για «Δικαίωση του πελάτη τους» και επιβεβαιώθηκαν από...
το σχετικό βούλευμα. Αφού πέραν των διαπιστωμένων προβλημάτων υγείας του επιχειρηματία σε συνδυασμό με το 75ο έτος της ηλικίας του, ως λόγο άρσης της διαφωνίας, το δικαστικό συμβούλιο στο 44ο φ. του βουλεύματός του δέχθηκε ότι «[…]» «κατά το πλείστον τα δανεισθέντα χρήματα (από το Τ.Τ.) διοχετεύθηκαν σε αναχρηματοδότηση-εξυπηρέτηση άλλων δανείων προς άλλες τράπεζες» και επομένως, ουδεμία προσωπική ωφέλεια προσπορίστηκε ο κ. Κοντομηνάς.
Επίσης κατά την εμφάνιση των συνηγόρων του επιχειρηματία ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου προσκομίστηκαν νέα αποδεικτικά στοιχεία αναφορικά με την αγορά ακινήτου στην Αγγλία, από τα οποία προέκυψε ότι α) η αγορά αυτή έλαβε χώρα κατά το έτος 2006, δηλαδή προ της συνεργασίας με το Τ.Τ. , β) η αγορά δεν έγινε υπέρ της θυγατέρος του Μαρίας αλλά υπέρ εταιρίας συμφερόντων κ. Κοντομηνά ως επένδυση και γ) το εν λόγω ακίνητο πουλήθηκε το έτος 2012 με κέρδος 5 εκ. Euro (μείον τους φόρους) και το ποσό αυτό διατέθηκε για την κάλυψη εταιρικών σκοπών.

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: