11.2.14

Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι κουστουμάτοι που κατέκλυσαν το Αργοστόλι?...

Μια βόλτα στα Αργοστόλι τις πρωινές ώρες στα γνωστά "business στέκια" του Λιθόστρωτου και πέριξ της Πλατείας θα σας κάνει να απορήσετε.

Εχει γεμίσει η...
πόλη μας με άγνωστους κυρίους που φοράνε συνήθως μπλε σκούρα κοστούμια , παρά τις σεισμικές δονήσεις είναι γραβατωμένοι και cool , συνήθως κρατάνε και μια ταμπλέτα , είναι καλωδιωμένοι με τα κινητά τους και πάνε και έρχονται δεξιά και αριστερα σαν ζαλισμένα κοτόπουλα.

Όχι δεν τους συναντήσαμε στο Ληξούρι. Στο Αργοστόλι τους συναντήσαμε γιατί στο Αργοστόλι είναι το «επιχειρησιακό» κέντρο και εδώ γίνονται τα επαγγελματικά deals!

Ποιοι είναι? Θα σας πω αμέσως.. Κυρίως στελέχη μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών δημοσίων έργων που μυρίστηκαν ψαχνό και ήρθαν.

Άνθρωποι του συναφιού τους μας σφύριξαν ότι ανάμεσά τους κυκλοφορούν και εκπρόσωποι εταιρειών των οποίων τα συμφέροντα είναι πολύ υψηλά και άπτονται στις δραστηριότητες πρώην υπουργών, γενικών γραμματέων και άλλων πρωην επιφανών ανδρών που μας έφεραν σε αυτό το χάλι ως χώρα.

Η Κεφαλονιά βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί : ή να γίνει βορά μεγάλων συμφερόντων ή να γίνει επίκεντρο ανάπτυξης αντισεισμικής έρευνας και σύγχρονων υποδομών.

Και δυστυχώς (μακάρι ευτυχώς) έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα λόγω της παρέμβασης του Πρωθυπουργού Αντωνη Σαμαρά ΚΑΙ αυτό άπτεται των δικών του πρωτοβουλιών και πως θα εξασφαλίσει τη διαφάνεια και την ορθή χρήση των κονδυλίων που αναμένονται να έρθουν στο νησί μας για την ανασυγκρότησή του...
kefaloniapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: