19.3.14

Έτοιμος να γράψει ιστορία!...


Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να γράψει ιστορία απόψε το βράδυ (21:45), αντιμετωπίζοντας τη Μάντσεστερ Γ. στο "Ολντ Τράφορντ".
Η μεγάλη ώρα κοντοζυγώνει και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να δώσει το...
μεγαλύτερο... ραντεβού με την σύγχρονη ευρωπαϊκή του ιστορία.

Η ομάδα του Μίτσελ αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ" (21:45, live chat στο woop.gr) στη ρεβάνς του 2-0 στο Φάληρο και καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ, παίρνοντας την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Champions League.

Οι Πειραιώτες είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση και θα τα δώσουν όλα, έχοντας στο πλάι τους και πάνω από 3.500 φιλάθλους, που θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες για να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο Μίτσελ έδωσε το... στίγμα στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως οι ποδοσφαιριστές του δεν φοβούνται τίποτα και θα κάνουν αυτό που ξέρουν, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είπε πως είναι ο σημαντικότερος αγώνας στη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού.

Αυτούς παρατάσσει ο Μίτσελ

Αναφορικά με τους 11 που θα ξεκινήσουν τον αγώνα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα, δεξιά στην άμυνα ο Σαλίνο, αριστερά ο Χολέβας και οι Μανωλάς - Μαρκάνο θα απαρτίζουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Μανιάτης και Εντινγκά, μπροστά τους ο Ντομίνγκεζ σε πιο ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Βαλντέζ και στις πτέρυγες οι Πέρεζ (αριστερά) και Κάμπελ (δεξιά).

Aναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντέζ, Βέργος.

Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει 11 φορές εκτός έδρας αγγλική ομάδα και έχει μόνο ήττες, κάτι που ελπίζει να ανατρέψει απόψε, όπως έκανε πριν από τρεις εβδομάδες, όταν κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία του τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι εκλεκτοί του Μόγιες

Στον αντίποδα, ο Ντέιβιντ Μόγιες πήρε τις αποφάσεις του σχετικά με την 11άδα που προτίθεται να παρατάξει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Σκωτσέζος τεχνικός θα προβεί σε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του, που κυνηγάει την ανατροπή του 2-0.

Ο Ράιαν Γκιγκς θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ αλλαγές θα υπάρξουν και στο κεντρικό δίδυμο των "κόκκινων διαβόλων".

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Ντε Χέα, δεξιά στην άμυνα ο Ράφαελ, αριστερά ο Εβρά και ανάμεσά τους οι Τζόουνς, Βίντιτς θα αποτελέσουν το δίδυμο των στόπερ.

Ο Γκιγκς μαζί με τον Κάρικ θα βρεθούν στον άξονα και στα άκρα οι Γιανουζάι, Γουέλμπεκ, με τον Ρούνεϊ να κινείται πίσω από τον Φαν Πέρσι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λίντεγκααρντ, Μπίντερ, Φλέτσερ, Κλέβερλι, Καγκάβα, Νάνι, Φελαϊνί και "Τσιτσαρίτο". Εκτός είναι οι Έβανς και Σμόλινγκ.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: