11.3.14

Η απάντηση του Σπηλιωτόπουλου στον Κακλαμάνη...

...για τις πρωινές του δηλώσεις- "Αν αισθανόμουν ότι βρίσκομαι πολύ πίσω από τον κ. Κακλαμάνη, προφανώς εγώ θα είχα παραιτηθεί" ...

Τη δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη σχολίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο...
κ. Κακλαμάνης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, ανέφερε ότι στον δεύτερο γύρο θα ψηφίσει τον κ. Σπηλιωτόπουλο ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν έχει λάβει αντίστοιχη απάντηση από τον ίδιο.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους για όσα ανέφερε ο συνυποψήφιός του, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος τόνισε: « Το πρώτο είναι, ότι εγώ δεν θα σχολιάσω τι είπε ο κ. Κακλαμάνης, αλλά θα σχολιάσω το τι κάνω εγώ».

«Η διαδρομή μου μέχρι και σήμερα δείχνει ότι όταν χρειάστηκε να είμαι δίπλα στον κ. Κακλαμάνη, ακόμα και στις πιο δύσκολες γι αυτόν εκλογικές αναμετρήσεις, όπως η τελευταία για το Δήμο της Αθήνας, ήμουν καθαρά, ξάστερα και δυνατά μαζί του. Γιατί; Γιατί πάντοτε πίστευα και πιστεύω ότι οι μάχες κερδίζονται μόνο όταν είμαστε ενωμένοι, όταν υπηρετούμε αρχές και αξίες της παράταξής μας», υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος και πρόσθεσε:

«Αν αισθανόμουν δημοσκοπικά ότι βρίσκομαι πολύ πίσω από τον κ. Κακλαμάνη, προφανώς εγώ θα είχα παραιτηθεί για να βοηθήσω την ενότητα της παράταξης, για να βοηθήσω το άθροισμα των δυνάμεων, που αν το δείτε και δημοσκοπικά, θα ήμασταν ήδη πρώτη δύναμη σε αυτή τη μάχη»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: