25.4.14

Ο Αλαφούζος έχασε την… μπάλα ..

Γιάννης Αλαφούζος
...προς χάριν του Παναθηναϊκού και ο ΣΚΑΙ την ταυτότητά του...
«Χάσαμε τον χαρακτήρα μας» έλεγε πριν λίγες ημέρες ο Κώστας Κιμπουρόπουλος για τον ΣΚΑΙ και η φράση του περίπου μία εβδομάδα μετά μοιάζει – αν και ...
ορθή – μικρή για να περιγράψει αυτό που συμβαίνει στο κανάλι του Φαλήρου τους τελευταίους μήνες. Η σωστή φράση και για να ταιριάζει με την περίοδο θα ήταν, «Έχουν χάσει τα αβγά και τα πασχάλια στον ΣΚΑΙ»!
Ένα κανάλι με μηχανισμό ειδήσεων εφάμιλλο του MEGA, με πρόσωπα σε ορισμένες περιπτώσεις καλύτερα και από του MEGA και με ανύπαρκτη δημόσια τηλεόραση, ο ΣΚΑΙ κατάφερε το ακατόρθωτο: να παραπαίει!
Θέλει τέχνη, αλλά και ξεχωριστό ταλέντο για να καταφέρει κάποιος να φέρει τα πάνω κάτω σε έναν σταθμό επιπέδου ΣΚΑΙ!
Προφανώς το θέμα δεν είναι αν ο Χρήστος Παναγόπουλος ήταν καλός ή κακός μάνατζερ ή αν η κατρακύλα του σταθμού ξεκίνησε με το που έφυγε πέρυσι το φθινόπωρο… Επίσης, το θέμα δεν είναι αν ο Σταμάτης Μαλέλης που τον διαδέχθηκε (στην ουσία), τα κατάφερε ή όχι… Ο Μαλέλης έχει δείξει ποιος είναι και δεν περιμένει να το κάνει τώρα… Φυσικά κρίνεται για ό,τι συμβαίνει στον ΣΚΑΙ…
Ως εκ τούτου το θέμα είναι το αφεντικό του καναλιού που μάλλον έχει εγκαταλείψει το «μαγαζί» προς χάριν του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα τα φαινόμενα που σημειώνονται εν τω μέσω της σεζόν! (Τα λόγια πια είναι φτωχά).

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: