21.5.14

Τρέμη: Ο ξάδερφός σας ο Μιχαλολιάκος, βρίσκεται σωστά στην φυλακή;..

Μούγκα ο ξάδερφος – δήμαρχος…

Εκεί που έλεγε διάφορες αρλούμπες περί μετακίνησης των ψήφων της Χρυσής Αυγής προς τον συνδυασμό Μώραλη, η Τρέμη του την έριξε κατακέφαλα. «Ο ξάδερφός σας ο Μιχαλολιάκος, βρίσκεται σωστά στην φυλακή;»

Κάγκελο ο εξάδελφος. Στο  πρόσωπο του άρχισαν να σχηματίζονται τα γνωστά τικ και οι γκριμάτσες - όπου ο υπολανθάνων, αλλά αυθεντικός, τραμπουκισμός, υπερισχύει του προσποιητού ύφους του «οσιομάρτυρος».

Δεν…
μπορώ να πάρω θέση σ’ αυτό, είπε, στραπατσαρισμένος από το ερώτημα.

Λίγο πριν, η Τρέμη τον είχε πάλι στριμώξει στο καναβάτσο. «Που βασίζετε αυτά που λέτε για ψηφοφόρους της ΧΑ που κινούνται προς τον συνδυασμό Μώραλη», τον ρώτησε.

«Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο», άρχισε να λέει, αλλά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την φράση του, γιατί έπεσε μία ακόμη φάπα από την παρουσιάστρια:

«Με συγχωρείτε, αλλά αυτό δεν είναι επιχείρημα».

Στη συνέχεια τον παρέλαβε ο Ντερμπεντέρης ρωτώντας τον για τις καταγγελίες (την γνωστή προβοκάτσια) με το βίντεο, αλλά και δω προσπάθησε να ξεφύγει λέγοντας «ας μην μένουμε μόνο σ’ αυτά».

Ο Μιχαλολιάκος και σ’ αυτή τη συνέντευξη ξέφυγε από κάθε έννοια κόντρας, αναμενόμενης άλλωστε σ’ αυτού του είδους τις αναμετρήσεις, δείχνοντας το πρόσωπο ενός κομπλεξικού, «κολλημένου» ανθρώπου, που ζει και αναπνέει μόνο από το άρρωστο μίσος του

Δεν υπάρχουν σχόλια: