16.5.14

Κατς…

Έχασε την ψυχραιμία του ο Σγουρός (κρίμα το δημοσκοπικό του προβάδισμα!)…

Επέδειξε βάναυση συμπεριφορά απέναντι στους συνυποψήφιους του (και ιδιαιτέρως κατά της Δούρου)…

Στην, χωρίς κανόνες, «πάλη» πήγαν να αρπαχτούν μεταξύ τους και οι «διαιτητές» Ντερμπεντέρης – Τρέμη…

Ο Γιάννης Σγουρός, στην κάψα του επάνω, κατέβαζε το ένα ποτήρι νερό μετά το άλλο – το μισό Μαραθώνα ήπιε – και δεν άφηνε κανέναν να μιλήσει. Μέχρι κι ο Κουμουτσάκος, παρ’ ότι την Δούρου σφυροκοπούσε με βάρβαρο τρόπο και λέξεις («ψεύτρα», «κλέφτρα» και πάλι «ψεύτρα») του είπε «αν δεν το ‘χετε καταλάβει, μιλάτε…
μόνο εσείς».

Κατά σύμπτωση, εκείνη την ώρα στο απέναντι κανάλι, στον ΑΝΤ1 ο Στράτος Φαναράς παρουσίαζε δημοσκόπηση, όπου νικητής στον πρώτο αλλά και στον δεύτερο γύρο, ήταν ο Σγουρός.

Στο πάνελ του MEGA όμως, ο ίδιος ο Σγουρός έπληττε αυτή τη δημοσκοπική του εικόνα, δείχνοντας να είναι εκτός εαυτού, να μην αφήνει τους άλλους να αρθρώσουν λέξη, να χαρακτηρίζει την Δούρου (πάνω από δέκα φορές) ψεύτρα κι όταν εκείνη αναφερόμενη στην γνωστή παροιμία «φωνάζει ο κλέφτης» , της απάντησε απρεπέστατα «αν εννοείτε εμένα, κλέφτρα είστε εσείς».

Ο ένας μίλαγε πάνω στον άλλον, οι τηλεθεατές δεν άκουγαν τίποτα κι ο Ντερμπεντέρης προσπαθώντας να επιβάλει την τάξη επικαλέστηκε την βοήθεια της παρουσιάστριας λέγοντας «Όλγα με συγχωρείς», με αποτέλεσμα εκείνη αν του ανταπαντήσει «τι πάει να πει "Όλγα με συγχωρείς", εγώ φταίω; Δε βλέπεις τι γίνεται εδώ;»

Γενικευμένη σύρραξη (των υποψηφίων) και εμφύλιος (των παρουσιαστών)…

Δεν υπάρχουν σχόλια: