26.5.14

Γκλέτσος: Εχεις φαντασιοπληξίες μαζί μου...

Καυγάς on air, μεταξύ του δημάρχου Στυλίδας και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου...
Τα αιχμηρά σχόλια έπεφταν βροχή . Ο καυγάς έγινε μεταξύ του εκπροσωπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα  Κωνσταντινοπουλου και του δημαρχου Στυλίδας, Απόστολου Γκλέτσου, σε πρωινή εκπομπή, με αφορμή τα...
αποτελέσματα των ευρωεκλογών.
Ο   Κωνσταντινόπουλος ανεφερε πως, «χθες, έγιναν οι εκλογές. Αφήστε να πούμε την άποψή μας. Τι καταλάβαμε και, αν δεν το καταλάβαμε σωστά, θα το δει ο κόσμος».
Από την πλευρά του, ο  Γκλέτσος διερωτήθηκε: «Δεν το έχετε καταλάβει εδώ και 40 χρόνια, θα το καταλάβετε από χθες μέχρι σήμερα;».

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν έντονος.

«Σας εύχομαι να μπορέσετε να βγείτε και να μην γίνει το κόμμα σας τελεία και παύλα. Να ξέρετε ότι τα κόμματα δεν είναι θίασοι», τόνισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, ενώ, απευθυνόμενος στον κ. Γκλέτσο, υπογράμμισε με έντονο ύφος: «Νομίζετε ότι είστε ο νέος σωτήρας της χώρας που θα κρίνετε τους πάντες και τα πάντα, επειδή βγήκατε δήμαρχος στη Στυλίδα;».
Ο κ. Γκλέτσος απάντησε: «Έχετε φαντασιοπληξίες μαζί μου. Ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει με το δικό σας κόμμα, που συρρικνώνεται με γεωμετρική πρόοδο και το τι θα κάνει το δικό μου κόμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: