24.5.14

"Μονταζιέρα" και στην Κέρκυρα...


Τι καταγγέλλει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ...
Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε μια απέλπιδα προσπάθεια του ...
Δημοτικού συνδυασμού της υποψήφιας Δημάρχου Μερόπης Υδραίου να καλέσει τη νεολαία να ψηφίσει το συνδυασμό της στις 25 του Μάη, μπήκε στο πειρασμό να ασχοληθεί με τα social media.Συγκεκριμένα ένας από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Μερόπης Υδραίου αποφάσισε να κάνει κάλεσμα ψήφου στη νεολαία μέσω της διαδικτυακής σελίδας του facebook. Αποφάσισε λοιπόν να πάρει μια φωτογραφία από το διαδίκτυο που απεικονίζει νέους ανθρώπους και με κακή και ερασιτεχνική μορφοποίηση να τοποθετήσει πάνω της το λογότυπο του αντίστοιχου Δημοτικού συνδυασμού.

Σαν νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας θέλουμε να ενημερώσουμε ότι η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε είναι από τη πρόσφατη πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Οργάνωσης μας. Είναι απαράδεκτο στο βωμό της ψήφου να μην εξετάζετε ούτε τα στοιχειώδη και βασικά πριν πράξετε. Είναι το λιγότερο ντροπή να χρησιμοποιείτε τη μαχόμενη νεολαία της Αριστεράς στα προεκλογικά σας παιχνίδια. Λίγο προσοχή δεν βλάπτει λοιπόν από μέρους σας. Ακόμη είναι καλό να θυμίσουμε στη κ.α. Υδραίου ότι τους νέους που καλεί να τη ψηφίσουν, η Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου τους έχει οδηγήσει στην ανεργία, στην απελπισία, στην εξαθλίωση και στη μετανάστευση. Η ίδια Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου που στηρίζει στη Κέρκυρα ανοιχτά το συνδυασμό της κας Υδραίου.

Όπως φαίνεται η κ.α. Υδραίου και ο συνδυασμός της θυμίζουν όλο και περισσότερο με τη τακτική τους τη φημισμένη πια “μονταζίερα” του Μεγάρου Μαξίμου. Βαδίζουν πιστά στα χνάρια που χάραξε ο κος Μουρούτης και το επιτελείο του. Άλλοτε βγάζοντας αφίσες που παραπλανούν και τρομοκρατούν τους πολίτες της Κέρκυρας να μην ψηφίσουν το δημοτικό συνδυασμό της «Νέας Ριζοσπαστικής Κίνησης» και άλλοτε όπως τώρα χρησιμοποιώντας τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ στη φτηνή προεκλογική προπαγάνδα τους.

Καλούμε άμεσα την κ.α. Υδραίου να συνετίσει τους υποψηφίους της, να αποσύρει από το διαδίκτυο την επίμαχη φωτογραφία που προσβάλλει την Οργάνωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη.

Δυστυχώς η κ.α. Υδραίου όσο και αν προσπαθεί να το κρύψει μέσω της πεπατημένης τακτικής της “ανεξαρτησίας” δείχνει πως είναι ίδια με εκείνους που με τις πολιτικές τους καταστρέφουν κάθε ελπίδα για το τόπο. Τη Κυριακή όμως ο Κερκυραϊκός λαός θα βάλει ένα τέλος σε όλα αυτά. Στις 25 του Μάη η κ.α. Υδραίου και το επιτελείο της θα πάρουν την απάντηση που πρέπει από τον Κερκυραϊκό λαό.


left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: