21.6.14

Έξαλλη η Μενεγάκη...

...με τον παπαράτσι Μ.Μ. στο Twitter – Κινήθηκε εναντίον του ο Ματέο ...

Ταλαιπωρίας συνέχεια για την Ελένη Μενεγάκη η οποία δεν μπορεί να ηρεμήσει και να κάνει χαλαρά τα μπάνια της καθώς έχει για άλλη μια φορά να...
"σκάει μύτη" μπροστά της ο παπαράτσι που τη νευρίασε την προηγούμενη φορά και να την φωτογραφίζει. Τον έδωσε στεγνά με φωτογραφίες στο Twitter, κινήθηκε εναντίον του ο Ματέο.

Αυτή τη φορά όμως το παιχνίδι χόντρυνε για τα καλά, αφού ο Μ.Μ. εμφανίστηκε στα 3 μέτρα και άρχισε να τους φωτογραφίζει, ενώ εκείνοι ηρεμούσαν. Η Ελένη όμως ήταν προετοιμασμένη και με το κινητό της άρχισε να τον φωτογραφίζει κι εκείνη και ανέβασε τις εικόνες στο Twitter για να τον ξεμπροστιάσει. Ο Ματέο όμως δεν έμεινε εκεί και κινήθηκε κατά πάνω του, ενώ μέχρι και ο μικρός Άγγελος επιστρατεύτηκε για να τον κάνουν βούκινο.

"Έτσι βγάζει το ψωμί του ο Μ.Μ. Έρχεται στα τρία μέτρα και σε βγάζει φώτο. Μες στα μούτρα σου. Παρακαλώ όλους τους φωτογράφους όπου τον βρίσκετε να του ανεβάζετε φώτο του γιατί μας έλεγε σήμερα ότι πουλάει πολύ. Α, και να ξέρετε κυκλοφορεί με μαύρη στολή δύτη. Από τόσο κοντά δεν χρειάζεσαι την επαγγελματική μηχανή. Βγάζεις με κινητό, όπως εγώ και ο γιος μου" έγραψε η παρουσιάστρια στο Twitter της μαζί με τις φωτογραφίες.

Α! Και να ξερετε κυκλοφορει με μαυρη στολη δυτη! pic.twitter.com/T4Y2m9xyW3

— Ελένη (@Eleni_AlphaTV) June 21, 2014...
koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: