30.9.14

Σε βαρύ κλίμα η αυριανή συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου...



ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθεται η δικομματική κυβέρνηση, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις με τους υπαλληλους της τροίκας, στο ΥΠΟΙΚ, βρίσκονται...
σε εξέλιξη.

Στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, θα υποδεχτεί αυριο το απόγευμα, στις 18:00,  τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, με την ατζέντα να είναι ανοιχτή σε όλα τα θέματα που απασχολούν την κυβέρνηση.
Το θέμα που αναμένεται να κυριαρχήσει είναι το γεγονός της έλευσης της τρόικας και της 5ης αξιολόγησης που αναμένεται.  Ο  Σαμαράς θα ενημερώσει τον  Βενιζέλο για τις επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα με τους υπουργούς και οι δυο άνδρες θα κληθούν να αποφασίσουν την «γραμμή» που θα ακολουθήσουν.
Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και το θέμα των φοροελαφρύσεων που έθεσε ο πρωθυπουργός στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Όσον αφορά το ασφαλιστικό και την απελευθέρωση των απολύσεων στο δημόσιο, από πλευράς του ΠΑΣΟΚ, όπως έχει διαφανεί, δε θα υπάρξει συναίνεση σε περίπτωση που τεθεί τέτοιο θέμα.
Τέλος, Σαμαράς και Βενιζέλος πρόκειται να συζητήσουν και για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ να επιμένει πως θα πρέπει η κυβέρνηση να συνεχίσει να αναζητά τους 180 βουλευτές που χρειάζονται ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: